Zobrazeno 1 - 10
of 933
pro vyhledávání: '"Carbohydrate composition"'
Autor:
Inessa V. Plotnikova, Gazibeg O. Magomedov, Irina M. Zharkova, Elena N. Miroshnichenko, Viktor E. Plotnikov
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 10, Iss 2, Pp 262-273 (2022)
Jelly is a popular confectionery product but it has a high content of easily digestible sugars, namely 70–85%. Therefore, modern confectioners are trying to develop new formulations of jelly with reduced sweetness and sugar content. One of the ways
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/02bd45c22aca4cd5a98943c107aca3db
Autor:
A. A. Papakhin, Z. M. Borodina
Publikováno v:
Пищевые системы, Vol 4, Iss 4, Pp 269-277 (2022)
The use of debranching enzymes in starch hydrolysis is a topical direction for obtaining new types of starch products with controlled properties and a potential for the further use. The aim of the work was to study an effect of pullulanase (EC3.2.1.4
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64807fb73203479a80f43b7ed0190394
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Пищевые системы, Vol 3, Iss 3, Pp 20-24 (2020)
The purpose of the work is to study the enzymatic hydrolysis of inulin-containing syrups of various purification degrees from chicory chips in the production of oligofructose to be used in dietary, diabetic and health-preventive nutrition products. I
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dbc88377b04c4331a473ae158865b382
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Пищевые системы, Vol 2, Iss 2, Pp 36-43 (2019)
The purpose of this work is development of the universal technology of processing of a girasol and chicory for an inulin according to requirements to quality of a feed stock. An inulin — the reserve carbohydrate widespread in flora. There is the mo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/045c1eee251b46fb8d08e4b977805b52
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Biotechnology, Vol 10, Iss 1, Pp 1-17 (2019)
Abstract The current paper reviews the content and variation of fiber fractions in feed ingredients commonly used in swine diets. Carbohydrates serve as the main source of energy in diets fed to pigs. Carbohydrates may be classified according to thei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1d2baa49b8c42c9bcb3177e51d7e1ff
Autor:
S.M. Mahfuzul Islam, Lu-Kwang Ju
Publikováno v:
Catalysis Communications, Vol 149, Iss , Pp 106244- (2021)
Carbohydrate is a major underutilized and undervalued resource in soybean. Its indigestibility concern causes devaluation of soy protein for some uses. Conversion of carbohydrate to monomeric sugars as fermentation feedstock can significantly increas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55ae809d18f846d18806aeb98d91b742
Autor:
Elena Kuznetsova, Elena Klimova, Tatyana Bychkova, Vladislav Zomitev, Svetlana Motyleva, Ján Brindza
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 12, Iss 1, Pp 687-693 (2018)
Biochemical parameters alteration of Fagopyrum esculentum Moench grain in process of germination was studied. It was found that during germination of Fagopyrum esculentum Moench grain within 24 hours the content of ascorbic acid, thiamine, nicotinic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01b73dbbf37a4d4e934d76ddcecec5d0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.