Zobrazeno 1 - 10
of 940
pro vyhledávání: '"Carbohydrate composition"'
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-20 (2024)
Abstract Background Balancing nutrient application is crucial for plant growth. However, excessive fertilizer use, especially imbalanced applications of macronutrients such as phosphate (P), can hinder plant uptake of micronutrients. Balanced P and z
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a9c7802b6c24f36ba67df771cfecec0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Inessa V. Plotnikova, Gazibeg O. Magomedov, Irina M. Zharkova, Elena N. Miroshnichenko, Viktor E. Plotnikov
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 10, Iss 2, Pp 262-273 (2022)
Jelly is a popular confectionery product but it has a high content of easily digestible sugars, namely 70–85%. Therefore, modern confectioners are trying to develop new formulations of jelly with reduced sweetness and sugar content. One of the ways
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/02bd45c22aca4cd5a98943c107aca3db
Autor:
A. A. Papakhin, Z. M. Borodina
Publikováno v:
Пищевые системы, Vol 4, Iss 4, Pp 269-277 (2022)
The use of debranching enzymes in starch hydrolysis is a topical direction for obtaining new types of starch products with controlled properties and a potential for the further use. The aim of the work was to study an effect of pullulanase (EC3.2.1.4
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64807fb73203479a80f43b7ed0190394
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Пищевые системы, Vol 3, Iss 3, Pp 20-24 (2020)
The purpose of the work is to study the enzymatic hydrolysis of inulin-containing syrups of various purification degrees from chicory chips in the production of oligofructose to be used in dietary, diabetic and health-preventive nutrition products. I
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dbc88377b04c4331a473ae158865b382
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Пищевые системы, Vol 2, Iss 2, Pp 36-43 (2019)
The purpose of this work is development of the universal technology of processing of a girasol and chicory for an inulin according to requirements to quality of a feed stock. An inulin — the reserve carbohydrate widespread in flora. There is the mo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/045c1eee251b46fb8d08e4b977805b52