Zobrazeno 1 - 10
of 982
pro vyhledávání: '"Carbohydrate Metabolism Pathway"'
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 27 July 2022 301
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sara Centeno-Leija, Laura Espinosa-Barrera, Beatriz Velazquez-Cruz, Yair Cárdenas-Conejo, Raúl Virgen-Ortíz, Georgina Valencia-Cruz, Roberto A. Saenz, Yerli Marín-Tovar, Saúl Gómez-Manzo, Beatriz Hernández-Ochoa, Luz María Rocha-Ramirez, Rocío Zataraín-Palacios, Juan A. Osuna-Castro, Agustín López-Munguía, Hugo Serrano-Posada
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 12, Iss 1, Pp 1-16 (2022)
Abstract Carbohydrate metabolism via cyclodextrins (CM-CD) is an uncommon starch-converting pathway that thoroughly depends on extracellular cyclomaltodextrin glucanotransferases (CGTases) to transform the surrounding starch substrate to α-(1,4)-lin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a14c2c6468f5404abfec1dd754b51f9a
Publikováno v:
Biomedical and Biotechnology Research Journal, Vol 5, Iss 3, Pp 276-280 (2021)
Background: The role of Lactobacillus casei on human health is well documented. However, little is known about their protein effects on food digestion. Therefore, in the present study, we aimed to investigate the efficacy of three proteins of L. case
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3eefb9f7eeb3458c8030cf120497f72e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biomedical and Biotechnology Research Journal, Vol 5, Iss 3, Pp 276-280 (2021)
Background: The role of Lactobacillus casei on human health is well documented. However, little is known about their protein effects on food digestion. Therefore, in the present study, we aimed to investigate the efficacy of three proteins of L. case
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientia Horticulturae. 301:111046
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 2, Pp 128-138 (2024)
The surface characteristics and adhesion properties of Lacticaseibacillus paracasei ZY-1, derived from Tibetan kefir grains, and L. paracasei S-NA5 and S-NB, isolated from Xinjiang traditional fermented milk, were evaluated in vitro, and whole genome
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bbc56795692f4848a7c2b4c24b4d2246
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology. 53:3166-3174
The aim of this study was to investigate the role of ethylene to control sprouting of potatoes by observing the effect of exogenous ethylene on carbohydrate metabolism and key enzymes. The initial time of potato tuber sprouting and sprouting index we