Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Caramel colours"'
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 10, Iss 12 (2012)
This EFSA statement is a refined exposure assessment of caramel colours (E 150a, E 150c and E 150d) taking into account additional information on its use in foods as consumed. The EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b30252c655144a3bcef036c4eea3ea0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moretton, Cédric
Le caramel liquide, obtenu par le traitement thermique des sucres, est couramment utilisé pour modifier le goût ou la couleur des produits agroalimentaires.Parmi les promoteurs de caramélisation autorisés, l’ammoniaque (pour les caramels colora
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2009LYO10279/document
Autor:
Moretton, Cédric
Publikováno v:
Autre. Université Claude Bernard-Lyon I, 2009. Français. ⟨NNT : 2009LYO10279⟩
Caramel liquid, obtained by heat treatment of sugars, is commonly used to alter the taste or colour of food products.Among promoters of caramelization allowed, ammonia (for caramel colours of class III) and ammonium salts (for those of class IV) are
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::cd32c27404e07e33e82b1bedada4c5fd
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-00675449
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-00675449
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.