Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Capsicum L"'
Autor:
Qin Deng, Shuniu Zhao, Congcong Guan, Genying Fu, Shuang Yu, Shisen Lin, Zhiwei Wang, Huizhen Fu, Xu Lu, Shanhan Cheng
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 17, p 7473 (2024)
To streamline germplasm preservation, enhance resource utilization, and improve breeding efficiency, a core germplasm bank was established using 24 phenotypic traits and DNP markers from 155 pepper resources across various regions. Selection of the o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fada4436d6a446b89034867e9d410a38
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Kamilla Soares, Viana, Letícia Fleury, Guariglia, Bruna Ariel Dias, Soares, João Paulo, Garcia, Lismaíra Gonçalves Caixeta, Santos, Priscila Alonso dos
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2019, Vol. 50, Issue 3, pp. 433-442.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-04-2019-0120
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ana Vânia Carvalho, Rafaella de Andrade Mattietto, Alessandro de Oliveira Rios, Karla Suzana Moresco
Publikováno v:
Pesquisa Agropecuária Tropical, Vol 44, Iss 4, Pp 399-408 (2014)
Embrapa Amazônia Oriental owns and active bank of peppers with different genotypes of the genus Capsicum, which have not been analyzed for their functional characteristics and antioxidant capacity yet. This study aimed to determine the contents of a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a30466756b6d4f679e565b7fae11619e
Autor:
Ferreira, Milène Justino
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Relatório de Estágio do Mestrado Integrado em Ciências Farmacêuticas apresentado à Faculdade de Farmácia O Mestrado Integrado em Ciências Farmacêuticas culmina com a realização de estágios curriculares que visam a consolidação de conheci
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::31bdec7949e2d4f8ea6648531a5a8cfc
Autor:
Kamilla Soares Silva, Priscila Alonso dos Santos, Letícia Fleury Viana, Bruna Ariel Dias Guariglia, João Paulo Soares, Lismaíra Gonçalves Caixeta Garcia
Publikováno v:
Web of Science
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2020-12-10T19:56:45Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2019-08-12 Purpose The growing consumer demand for microbiologically safe and quality products with sensory properties similar to those of natural produ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5290c1289783e898a4267244f7520eee
Autor:
ACUNHA, T. dos S., CRIZEL, R. L., TAVARES, I. B., BARBIERI, R. L., PEREIRA, C. M. P. de P., ROMBALDI, V. R., CHAVES, F. C.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::d879e10472cc960809110e124df4e702
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1069226
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1069226
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
A Embrapa Amazônia Oriental possui um Banco Ativo de Pimenteira com diferentes genótipos do gênero Capsicum, os quais ainda não foram analisados, quanto às suas características funcionais e capacidade antioxidante. Este estudo objetivou determi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::e9a8acf962bfa4599d5f4f8c87cec135
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1002456
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1002456
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.