Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Caprita, R."'
Autor:
Caprita, A., Caprita, R.
Publikováno v:
Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca, Vol 38, Iss 2, Pp 98-101 (2010)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
An important and frequently observed effect of food processing is the reduction of protein nutritive quality. Heat treatment of soybeans can reduce the activity of trypsin inhibitors and thereby improve protein digestibility. Overheating, however, ma
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 2010 150 Supplement:199-199
Autor:
Caprita, A., Caprita, R.
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 2010 150 Supplement:200-200
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::14177f667446d66ffceddde4bd4592b0
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-70449377001&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-70449377001&partnerID=MN8TOARS