Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Capotorto I."'
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, 2020 Jan 01. 34(1S), 21-26.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26996816
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis March 2020 86
Autor:
Cefola, M.1, Capotorto, I.1, Lippolis, V.2, Cervellieri, S.2, Damascelli, A.2, Cozzolino, R.3, De Giulio, B.3, Pace, B.1 bernardo.pace@ispa.cnr.it
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science. 2023, Vol. 37 Issue 1, p67-73. 7p.
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, 2018 Jan 01. 32(3), 353-362.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26613264
Autor:
Palumbo, M.1,2, Capotorto, I.1 imperatrice.capotorto@ispa.cnr.it, Cefola, M.1, Burbaci, S.1, Pace, B.1
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science. 2020 Supplement, Vol. 34, p21-26. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
2nd Food Chemistry Conference: Shaping the Future of Food Quality, Safety, Nutrition and Health, Siviglia, Spagna, 17-19 Settembre 2019
info:cnr-pdr/source/autori:Capotorto I., Innamorato V., Cefola M., Cervellieri S., Lippolis V., Longobardi F., Pace B./congresso_nome:2nd Food Chemistry Conference: Shaping the Future of Food Quality, Safety, Nutrition and Health/congresso_luogo:Siviglia, Spagna/congresso_data:17-19 Settembre 2019/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:Capotorto I., Innamorato V., Cefola M., Cervellieri S., Lippolis V., Longobardi F., Pace B./congresso_nome:2nd Food Chemistry Conference: Shaping the Future of Food Quality, Safety, Nutrition and Health/congresso_luogo:Siviglia, Spagna/congresso_data:17-19 Settembre 2019/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Artichoke is classified as highly perishable product due to its high respiration rate that limits its shelf-life. Moreover, processing artichokes as a fresh-cut produce require washing, trimming and cutting operations that increase respiration rate,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::62d207d02b239b64757d3fa9b3ca7496
https://publications.cnr.it/doc/410765
https://publications.cnr.it/doc/410765
Fase di confezionamento di fungo cardoncello in atmosfera modificata OR1 (Report attività 1.1 e 1.2)
Messa a punto di una SCALA SOGGETTIVA di valutazione della commerciabilità dei funghi freschi, corredata di immagini e di una breve descrizione dei parametri di qualità relativi al campione allo stato FRESCO, al LIMITE DELLA COMMERCIABILITÀ e NON
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::40625857ac9ab19612f6210f82cd041b
http://www.cnr.it/prodotto/i/394006
http://www.cnr.it/prodotto/i/394006
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.