Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"Caporizzi R"'
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2025 388
Publikováno v:
In Food Research International November 2023 173 Part 1
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2023 52
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering January 2021 289
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies December 2020 66
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering June 2020 275
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2018 220:89-100
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2018 220:65-75
Autor:
Di Benedetto, N.A., Alfarano, M., Laus, M.N., Caporizzi, R., Soccio, M., Robbe, C., Flagella, Z., Pastore, D.
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2015 Dec 01. 43(4), 682-691.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24689522
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.