Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Cao TQ"'
Publikováno v:
International Journal of Nanomedicine, Vol Volume 13, Pp 505-523 (2018)
Yue Song,1,* Kaifeng Lin,2,* Shu He,3,* Chunmei Wang,1 Shuaishuai Zhang,1 Donglin Li,1 Jimeng Wang,4 Tianqing Cao,1 Long Bi,1 Guoxian Pei1 1Department of Orthopedics, Xijing Hospital, The Fourth Military Medical University, Xi’an, China; 2Second De
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f202444a954444c0bd1597a9649aef50
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lanman TA; Pappas Center for Neuro-Oncology, Department of Neurology, Massachusetts General Hospital, Boston, Massachusetts., Cao TQ; Department of Neurology, Stanford University, Palo Alto, California., Miller JJ; Pappas Center for Neuro-Oncology, Department of Neurology, Massachusetts General Hospital, Boston, Massachusetts., Nagpal S; Department of Neurology, Stanford University, Palo Alto, California. Electronic address: snagpal@stanford.edu.
Publikováno v:
International journal of radiation oncology, biology, physics [Int J Radiat Oncol Biol Phys] 2024 Feb 01; Vol. 118 (2), pp. 334-336.
Autor:
Le TT; College of Pharmacy, Drug Research and Development Center, Daegu Catholic University, Gyeongbuk, 38430, Republic of Korea. Electronic address: Lethanha1k33@gmail.com., Ha MT; College of Pharmacy, Drug Research and Development Center, Daegu Catholic University, Gyeongbuk, 38430, Republic of Korea., Cao TQ; School of Food Science and Biotechnology, Kyungpook National University, Daegu, 41566, Republic of Korea., Kim JA; College of Pharmacy, Research Institute of Pharmaceutical Sciences, Kyungpook National University, Daegu, 41566, Republic of Korea., Choi JS; Department of Food and Life Science, Pukyong National University, Busan, 48513, Republic of Korea., Min BS; College of Pharmacy, Drug Research and Development Center, Daegu Catholic University, Gyeongbuk, 38430, Republic of Korea. Electronic address: bsmin@cu.ac.kr.
Publikováno v:
Phytochemistry [Phytochemistry] 2023 Sep; Vol. 213, pp. 113769. Date of Electronic Publication: 2023 Jun 19.
Autor:
Cao TQ; Institute of Agricultural Science and Technology, Kyungpook National University, Daegu 41566, Republic of Korea., Hahn D; Institute of Agricultural Science and Technology, Kyungpook National University, Daegu 41566, Republic of Korea.; School of Food Science and Biotechnology, College of Agriculture and Life Sciences, Kyungpook National University, Daegu 41566, Republic of Korea.; Department of Integrative Biotechnology, Kyungpook National University, Daegu 41566, Republic of Korea.
Publikováno v:
Journal of microbiology and biotechnology [J Microbiol Biotechnol] 2023 May 28; Vol. 33 (5), pp. 662-667. Date of Electronic Publication: 2023 Feb 06.
Autor:
Cao TQ; College of Food Science and Engineering, Tianjin University of Science and Technology, Tianjin 300457, China., An HX; College of Food Science and Engineering, Tianjin University of Science and Technology, Tianjin 300457, China., Ma RJ; College of Food Science and Engineering, Tianjin University of Science and Technology, Tianjin 300457, China., Dai KY; College of Food Science and Engineering, Tianjin University of Science and Technology, Tianjin 300457, China., Ji HY; College of Life Sciences, Yantai University, Yantai, Shandong 264005, China., Liu AJ; College of Food Science and Engineering, Tianjin University of Science and Technology, Tianjin 300457, China. Electronic address: laj300457@163.com., Zhou JP; College of Food Science and Engineering, Tianjin University of Science and Technology, Tianjin 300457, China. Electronic address: zjp22957@163.com.
Publikováno v:
Bioorganic chemistry [Bioorg Chem] 2023 Feb; Vol. 131, pp. 106304. Date of Electronic Publication: 2022 Nov 28.