Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Cao, Xitao"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tu, Jie, Jin, Yingchun, Zhuo, Jun, Cao, Xitao, Liu, Guanhui, Du, Hengjun, Liu, Li, Wang, Jun, Xiao, Hang
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 July 2022 383
Publikováno v:
Journal of Fungi; Aug2024, Vol. 10 Issue 8, p513, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Yeshun, Zhao, Yuying, He, Xiaobai, Fang, Ai, Jiang, Rulan, Wu, Tangfeng, Chen, Heguang, Cao, Xitao, Liang, Peisheng, Xia, Dingguo, Zhang, Guozheng
Publikováno v:
In Polymer Testing December 2019 80
Autor:
Zhang, Yeshun, Jiang, Rulan, Fang, Ai, Zhao, Yuying, Wu, Tangfeng, Cao, Xitao, Liang, Peisheng, Xia, Dingguo, Zhang, Guozheng
Publikováno v:
In Polymer Testing August 2019 77
Publikováno v:
Microchimica Acta; Jan2024, Vol. 191 Issue 1, p1-8, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food & Function. 10:3282-3290
In the present study, the hypoglycemic effects of wheat bran alkyresorcinols (ARs) were investigated in type 2 diabetes mellitus (T2DM) mice induced by a high-fat/high-sucrose diet (HFSD) combined with low dose streptozotocin (STZ). After the consump
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.