Zobrazeno 1 - 10
of 84
pro vyhledávání: '"Cao, Xinyou"'
Autor:
Guo, Lei, Wang, Qingru, Chen, Heng, Wu, Daying, Dai, Cuican, Chen, Yifei, Ma, Yanrong, Wang, Zhonghua, Li, Hongxia, Cao, Xinyou, Gao, Xin
Publikováno v:
In Food Research International October 2022 160
Autor:
Yu, Liwei, Ma, Yanrong, Zhao, Yiyue, Rehman, Ata-ur, Guo, Lei, Liu, Yingchun, Yang, Yang, Wang, Zhonghua, Cao, Xinyou, Gao, Xin
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2022 371
Autor:
Yu, Liwei, Guo, Lei, Liu, Yingchun, Ma, Yanrong, Zhu, Jianchu, Yang, Yang, Min, Donghong, Xie, Yanzhou, Chen, Mingxun, Tong, Jingyang, Rehman, Ata-ur, Wang, Zhonghua *, Cao, Xinyou **, Gao, Xin *
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 April 2021 257
Autor:
Gao, Xin, Tong, Jingyang, Guo, Lei, Yu, Liwei, Li, Shaopeng, Yang, Bingpeng, Wang, Libin, Liu, Yang, Li, Faji, Guo, Jun, Zhai, Shengnan, Liu, Cheng, Rehman, Ata-ur, Farahnaky, Asgar, Wang, Pei, Wang, Zhonghua, Cao, Xinyou
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids September 2020 106
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zi, Yan, Cheng, Dungong, Li, Haosheng, Guo, Jun, Ju, Wei, Wang, Canguo, Humphreys, D. G., Liu, Aifeng, Cao, Xinyou, Liu, Cheng, Liu, Jianjun, Zhao, Zhendong, Song, Jianmin
Publikováno v:
Mol Breed
Noodles are an important food in Asia. Wheat starch is the most important component in Chinese noodles. Loss of the waxy genes leads to lower activity of starch synthesis enzymes and decreased amylose content that further affects starch properties an