Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Cao, Shaopan"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 23, Pp 77-85 (2023)
This study was carried out in order to explore the effect of ultrasonic treatment at different temperatures (0, 20, 40 and 60 ℃) on the ability of maize starch to form a complex with lipid. Scanning electron microscopy (SEM), confocal laser scannin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/726f971911dd4ebc984f947e6832d23a
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 December 2021 273
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 October 2021 360
Autor:
Cao, Shaopan1 (AUTHOR), Yu, Yingtao1 (AUTHOR), Yin, Yaping1 (AUTHOR), Wang, Longxia1 (AUTHOR), Ma, Jingwen1 (AUTHOR), Xu, Jiaxin1 (AUTHOR), Xiao, Liuyang1 (AUTHOR), Thakur, Kiran1,2 (AUTHOR), Han, Lihong1,3 (AUTHOR) hanlihong66@nmu.edu.cn
Publikováno v:
Starch / Staerke. Jul2022, Vol. 74 Issue 7/8, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.