Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Cantatore, Vincenzo"'
Autor:
Di Cagno, Raffaella, Filannino, Pasquale, Cantatore, Vincenzo, Polo, Andrea, Celano, Giuseppe, Martinovic, Anđela, Cavoski, Ivana, Gobbetti, Marco
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 June 2020 323
Autor:
Filannino, Pasquale, Di Cagno, Raffaella, Trani, Antonio, Cantatore, Vincenzo, Gambacorta, Giuseppe, Gobbetti, Marco
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods December 2017 39:175-185
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ameur, Hana, Cantatore, Vincenzo, Filannino, Pasquale, Cavoski, Ivana, Nikoloudaki, Olga, Gobbetti, Marco, Di Cagno, Raffaella
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology. 13
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Filannino, Pasquale, Cagno, Raffaella Di, Gambacorta, Giuseppe, Tlais, Ali Zein Alabiden, Cantatore, Vincenzo, Gobbetti, Marco
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 286, p 286 (2021)
Foods
Volume 10
Issue 2
Foods
Volume 10
Issue 2
Bee-collected pollen (BCP) is currently receiving increasing attention as a dietary supplement for humans. In order to increase the accessibility of nutrients for intestinal absorption, several biotechnological solutions have been proposed for BCP pr
Autor:
Acín Albiac, Marta, Di Cagno, Raffaella, Filannino, Pasquale, Cantatore, Vincenzo, Gobbetti, Marco
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 19, Iss 1, Pp 1-11 (2020)
Microbial Cell Factories
Microbial Cell Factories
Background FODMAPs (Fermentable oligosaccharides, disaccharides, monosaccharides, and polyols) intake is associated with the onset of irritable bowel syndrome symptoms. FODMAPs in wheat-derived baked goods may be reduced via bioprocessing by endogeno
Autor:
Cagno, Raffaella Di, Filannino, Pasquale, Vincentini, Olimpia, Cantatore, Vincenzo, Cavoski, Ivana, Gobbetti, Marco
Publikováno v:
Nutrients, Vol 11, Iss 2, p 248 (2019)
Nutrients
Volume 11
Issue 2
Nutrients
Volume 11
Issue 2
P. oleracea L. contains high level of nutrients and biologically active compounds. Recently, lactic fermentation has been proposed as a biotechnological option to enrich the profile of biogenic compounds of Portulaca oleracea L. puree. This study inv
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.