Zobrazeno 1 - 10
of 218
pro vyhledávání: '"Cano, H."'
Publikováno v:
In Construction and Building Materials 20 October 2019 222:750-765
Publikováno v:
In Construction and Building Materials 20 July 2019 213:723-737
Autor:
Zaragoza Huesca, D., Peñas Martínez, J., Espín, S., Zuazu, I., Cano, H., Lozano, M., Martínez Martínez, I.
Publikováno v:
In Research and Practice in Thrombosis and Haemostasis October 2023 7 Supplement 2
Publikováno v:
In Forensic Science International: Genetics Supplement Series December 2015 5:e269-e271
Publikováno v:
In Forensic Science International: Genetics Supplement Series December 2017 6:e349-e350
Publikováno v:
Vitae, Vol 18, Iss 2, Pp 115-123 (2011)
El sabor de la leche está estrechamente relacionado con su composición, especialmente con su contenido graso. Factores como la luz, los materiales de envase y las condiciones de almacenamiento pueden favorecer la oxidación de la grasa y alterar la
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0172d7b01dbf4c1d94db857bf54a5d09
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Forensic Science International: Genetics Supplement Series December 2015 5:e114-e115