Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Canning quality"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 7, Iss 5, Pp e06936- (2021)
Developing beans for high canning and cooking quality has been a major concern of plant breeders as the demand of consumers for beans in terms of quality is increasing. This study determined the effect of genotype-by-environment (GEI) on canning and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d043491d99a4c54a3909a7953b94d30
Autor:
Masresha Minuye, Wabi Bajo
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 7, Iss 1 (2021)
Common beans are nutrient-rich crops, an important source of protein, micro minerals (Fe and Zn), and vitamins. Varieties of beans have been releasing by the Ethiopian Institute of Agricultural Research, but for some varieties, a comprehensive nutrit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de327e56d9674ca58d1712e6c13c9889
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Heliyon
Heliyon, Vol 7, Iss 5, Pp e06936-(2021)
Heliyon, Vol 7, Iss 5, Pp e06936-(2021)
Developing beans for high canning and cooking quality has been a major concern of plant breeders as the demand of consumers for beans in terms of quality is increasing. This study determined the effect of genotype-by-environment (GEI) on canning and
Autor:
Park, Richard
The pasting profile (PP) of starchy tissues is conventionally measured by recording the apparent viscosity (ɳ) in heating/cooling cycles. However, conventional rheometers show critical limitations when the starch is embedded in compact cotyledon tis
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______453::aac107dee689310837ce49598fef3fab
https://hdl.handle.net/10214/17914
https://hdl.handle.net/10214/17914
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.