Zobrazeno 1 - 10
of 830
pro vyhledávání: '"Canning quality"'
Autor:
KESIIME, E. V.1,2,3 eunicekesiime@gmail.com, NKALUBO, S. T.1, OCHWO-SSEMAKULA, M.2, DRAMADRI, I. O.2,3, MUKANKUSI, C.4, NAKIMBUGWE, D.5, EDEMA, R.2,3, GIBSON, P.2, BADJI, A.1,3
Publikováno v:
African Crop Science Journal. 2024, Vol. 32 Issue 1, p63-75. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
C. M., Mukankusi1, W., Amongi1 w.amongi@cgiar.org, A., Kabwama1, H. F., Buendia2, B., Raatz2, F., Kasule3, H. N., Kayaga4, I. M., Mughi4, K., Cichy5, Balasubramanian, P.6
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Oct2022, Vol. 22 Issue 8, p21269-21307. 39p.
Splits on canned beans appear in the process of preparation and canning. Researchers are studying how they are influenced by cooking environment and genotype. However, there is no existing method to automatically quantify or to characterize the sever
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1905.00336
Autor:
AMONGI, W.1 w.amongi@cgiar.org, KATO, F.1, MALE, A.1, MUSOKE, S.1, ACAM, C.1, KABWAMA, A.1, NAKYANZI, B.1, SEBULIBA, S.1, WILLIAMS, M.2, MBIU, J.2, BAGUMA, G.3, MUKANKUSI, C.1
Publikováno v:
African Crop Science Journal. 2021, Vol. 29 Issue 3, p401-431. 31p.
Autor:
Masresha Minuye, Wabi Bajo
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 7, Iss 1 (2021)
Common beans are nutrient-rich crops, an important source of protein, micro minerals (Fe and Zn), and vitamins. Varieties of beans have been releasing by the Ethiopian Institute of Agricultural Research, but for some varieties, a comprehensive nutrit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de327e56d9674ca58d1712e6c13c9889
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mutari, Bruce1 (AUTHOR) brucemutari@gmail.com, Sibiya, Julia1 (AUTHOR), Gasura, Edmore2 (AUTHOR), Kondwakwenda, Aleck1 (AUTHOR), Simango, Kennedy3 (AUTHOR), Chirwa, Rowland4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Crop Improvement. Sep2022, Vol. 36 Issue 5, p717-746. 30p.