Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Canning and preserving"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
261
pro vyhledávání:
'"Canning and preserving"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Kniha
The Farm Girl's Guide to Preserving the Harvest : How to Can, Freeze, Dehydrate, and Ferment Your Garden's Goodness. [elektronicky zdroj]
Autor:
Accetta-Scott, Ann
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 2
2
Elektronická kniha
The river cottage preserves handbook / by Pam Corbin ; introduced by Hugh Fearnley-Whittingstall. [electronic resource]
Autor:
Corbin, Pam
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 3
3
Elektronická kniha
Thermal treatments of canned foods / Angela Montanari [and three others]. [electronic resource]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 4
4
Kniha
Advances in food security and sustainability. Volume three / edited by David Barling, Centre for Agriculture, Food & Environmental Management, University of Hertfordshire, Hertfordshire, United Kingdom, Jessica Fanzo, Berman Institute of Bioethics, Nitze School of Advanced International Studies, The Johns Hopkins University, Baltimore, MD, United States. [elektronicky zdroj]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 5
5
Elektronická kniha
The Art of Preserving Bison : A Little Book Full of All the Information You Need. [electronic resource]
Autor:
Atlantic Publishing Group, Atlantic Publishing Group
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 6
6
Kniha
The Prepper's Canning Guide : Affordably Stockpile a Lifesaving Supply of Nutritious, Delicious, Shelf-Stable Foods. [elektronicky zdroj]
Autor:
Luther, Daisy
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 7
7
Elektronická kniha
Hands on : Eingekocht - Fruchtige Marmeladen und Gelees selbstgemacht / Walter Trausner. [electronic resource]
Autor:
Trausner, Walter
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 8
8
Elektronická kniha
Marmeladen, gelees und chutneys : aus dem Thermomix® : die 55 besten rezepte / Elisabeth Engler. [electronic resource]
Autor:
Engler, Elisabeth
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 9
9
Elektronická kniha
Fiery ferments : 70 stimulating recipes for hot sauces, spicy chutneys, kimchis with kick, and other blazing fermented condiments / Kirsten K. Shockey and Christopher Shockey ; foreword by Darra Goldstein. [electronic resource]
Autor:
Shockey, Kirsten
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 10
10
Kniha
A complete course in canning and related processes. Volume 3, Processing procedures for canned food products / revised by Susan Featherstone. [elektronicky zdroj]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Další »
[27]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
165
Elektronické knihy
61
Knihy
60
Electronic Resources
51
Dissertations
4
Recenze
1
Reports
Předmět
206
canning and preserving
55
electronic books
27
cookbooks
21
food--preservation
18
jam
12
jelly
12
pickles
10
fermented foods
10
food -- preservation
10
fruit--preservation
8
pickled foods
8
vegetables--preservation
7
canning and preserving.
6
4-h clubs
6
arizona.
6
canned foods
6
cooking
6
cooking (natural foods)
6
fermentation
6
nonfiction
6
preservation
6
supply and demand -- econometric models
5
canning and preserving -- econometric models
5
cooking (fruit)
5
cooking / methods / canning & preserving
5
frozen foods
5
fruit
5
handbooks, manuals, etc.
4
canning and preserving--juvenile literature
4
cooking (jam)
4
cooking (vegetables)
4
food preservation
4
food--storage
4
fruit -- preservation
4
jam -- econometric models
4
quality control.
4
sterilization.
4
vegetables -- preservation
4
west, kevin
3
cherry
3
condiments
3
cooking (relishes)
3
enginyeria dels materials [arees tematiques de la upc]
3
food
3
pressure cooking
3
quality
3
strawberries
3
vegetable gardening
2
amish cooking
2
baking
Vydavatel
10
mcgill university
10
woodhead publishing
9
storey publishing, llc
6
college of agriculture, university of arizona (tucson, az)
6
icon group international, inc.
5
skyhorse
5
storey publishing
4
atlantic publishing group
4
running press adult
4
voyageur press
3
alpha
3
andrews mcmeel publishing
3
better homes & gardens
3
bullfrog books
3
dk
3
for dummies
3
globe pequot
3
liberty street
3
media source, inc.
3
ten speed press
3
universidad eafit
3
virginia cooperative extension
2
adams media
2
american library association
2
appetite by random house
2
arsenal pulp press
2
callisto
2
cape technikon
2
clarkson potter
2
editorial de vecchi
2
fair winds press
2
good books
2
harvard common press
2
hatherleigh press
2
lyons press
2
nourish
2
parkstone international
2
perseus books, llc
2
quarto publishing group usa
2
reaktion books
2
springer
2
storey books
2
the ohio state university / ohiolink
2
universidade tecnologica federal do parana
2
virginia polytechnic institute
1
academic press
1
j. b. lippincott company
1
texas tech university
1
universidad de lima
1
unsw sydney
Publikováno v
6
cals publications archive. the university of arizona.
3
library journal
2
booklist
1
indrastra global
1
virtual press
Zdroj
122
eBook Index
56
Networked Digital Library of Theses & Dissertations
55
Vybrané kolekce e-knih
22
OpenAIRE
2
Library, Information Science & Technology Abstracts
2
Academic Search Ultimate
1
eBook Collection (EBSCOhost)
1
Business Source Ultimate
Geografie
3
doctor of philosophy (department of food science and agricultural chemistry.)
1
doctor of philosophy (department of agricultural engineering.)
1
master of science (department of food science and agricultural chemistry.)
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......