Zobrazeno 1 - 10
of 198
pro vyhledávání: '"Candido, V."'
Autor:
Schiattone, M.I., Viggiani, R., Di Venere, D., Sergio, L., Cantore, V., Todorovic, M., Perniola, M., Candido, V.
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 9 February 2018 229:182-192
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Anais do II Congresso Internacional dos Mestrados Profissionais em Psicologia.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, 2000 Jan 01. 14(4), 159-168.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42883270
Publikováno v:
VII South-Eastern Europe Symposium on Vegetables and Potatoes, pp. 311–315, 2021
info:cnr-pdr/source/autori:Cardone L.; Candido V.; Perniola M.; Cicco N.; Castronuovo D./titolo:Effect of geographical origin and dimension of corms on saffron production in Basilicata Region (southern Italy)/titolo_volume:VII South-Eastern Europe Symposium on Vegetables and Potatoes/curatori_volume:/editore:/anno:2021
info:cnr-pdr/source/autori:Cardone L.; Candido V.; Perniola M.; Cicco N.; Castronuovo D./titolo:Effect of geographical origin and dimension of corms on saffron production in Basilicata Region (southern Italy)/titolo_volume:VII South-Eastern Europe Symposium on Vegetables and Potatoes/curatori_volume:/editore:/anno:2021
Saffron, the dried stigmas of the Crocus sativus L. flowers, is the most expensive spice in the world. It is mainly used as herbal medicine, flavoring agent and food coloring, due to the content of 3 main secondary metabolites: crocin, picrocrocin an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::6a45633baa70f7726dc634a51c88ccaa
https://publications.cnr.it/doc/463451
https://publications.cnr.it/doc/463451
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.