Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Candida railenensis"'
Autor:
Gabriela N. Tenea, Diana Molina
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 20, p 3248 (2024)
Cape gooseberries are exquisitely flavored fruits; their rapid deterioration reduces their shelf life. Understanding the unique mycobiome of fruit peels is an essential step in identifying the taxa causing postharvest loss. The current study proposes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e0cb7eba3de47aca24ae8a1d9d23076
Autor:
Jing Li, Mengnan Hong
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
Mixed culture fermentation with non-Saccharomyces yeasts and Saccharomyces cerevisiae as multi-starters has more advantages than spontaneous fermentation, and wine products with distinctive and pleasant aromas can fulfill the diverse demands of consu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8144177fdcd0420684c623532670ac07
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yu Jeong Jeon, Sangkyu Park, Hyejin Hwang, Yeong Hwan Park, Wonsu Cheon, Jaeduk Goh, Namil Chung, Hye Yeon Mun
Publikováno v:
한국균학회지, Vol 48, Iss 4, Pp 523-531 (2020)
This study focused on the isolation and characterization of wild yeasts in Korea. The yeasts were identified by phylogenetically analyzing the D1/D2 domains of the 26S rDNA regions. Consequently, we identified seven strains, NNIBRFG856, NNIBRFG3732,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef06076e8e54415a95f862fc51dd9762
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Clemente Villanueva-Verduzco, Ernestina Valadez-Moctezuma, Teodoro Espinosa-Solares, E. Guevara-Vázquez, Marcelo Acosta-Ramos
Publikováno v:
Revista Chapingo Serie Horticultura. :225-230
Ustilago maydis (DC) Corda is the phytopathogenic fungus that produces “huitlacoche” on the ears of corn. Its production is of high commercial interest, but yield and quality can be affected by the presence of antagonistic yeasts associated with
Publikováno v:
Microbiology. 78:355-359
The cotyledons of whole intact acorns were shown to contain yeasts; their number increased sharply before acorn germination. The yeasts in the cotyledons are mainly represented by one species, Candida railenensis, with the number in the germinating c
Autor:
E. Guevara-Vázquez, E. Valadez-Moctezuma, M. Acosta-Ramos, T. Espinosa-Solares, C. Villanueva-Verduzco
Publikováno v:
Universidad Autónoma de Chapingo
UACh
Redalyc-UACh
Revista Chapingo Serie Horticultura, Vol 15, Iss 3, Pp 225-230 (2009)
UACh
Redalyc-UACh
Revista Chapingo Serie Horticultura, Vol 15, Iss 3, Pp 225-230 (2009)
Ustilago maydis (D. C.) Corda es el hongo fitopatogénico que produce el "huitlacoche" en las mazorcas de maíz. Su producción es de marcado interés comercial; pero su rendimiento y calidad pueden verse afectados debido a la presencia antagónica d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::84a2d2d1a47b7652226443d35ee04995
http://www.redalyc.org/articulo.oa?id=60912186001
http://www.redalyc.org/articulo.oa?id=60912186001
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.