Zobrazeno 1 - 10
of 222
pro vyhledávání: '"Candida railenensis"'
Autor:
Jing Li, Mengnan Hong
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
Mixed culture fermentation with non-Saccharomyces yeasts and Saccharomyces cerevisiae as multi-starters has more advantages than spontaneous fermentation, and wine products with distinctive and pleasant aromas can fulfill the diverse demands of consu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8144177fdcd0420684c623532670ac07
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation, Vol 6, Iss 2, p 49 (2020)
Recently, there has been a growing interest in the role of non-Saccharomyces yeast (NSY) as a coculturing partner with Saccharomyces cerevisiae during grape must fermentation. We investigated three new strains, namely Nakazawaea ishiwadae, Candida ra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f506eda18474922b583409af4d04eda
Publikováno v:
Microbiology Resource Announcements. 11
Here, we report the draft genome sequence and annotation of the yeast Candida railenensis strain CLIB 1423. The assembly consists of 57 nuclear scaffolds and 1 complete mitochondrial chromosome, for a total of 13.8 Mb ( N 50 , 0.54 Mb; L 50 , 9). The
Publikováno v:
Fermentation, Vol 6, Iss 49, p 49 (2020)
Fermentation; Volume 6; Issue 2; Pages: 49
Fermentation; Volume 6; Issue 2; Pages: 49
Recently, there has been a growing interest in the role of non-Saccharomyces yeast (NSY) as a coculturing partner with Saccharomyces cerevisiae during grape must fermentation. We investigated three new strains, namely Nakazawaea ishiwadae, Candida ra
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gabriela N. Tenea, Diana Molina
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 20, p 3248 (2024)
Cape gooseberries are exquisitely flavored fruits; their rapid deterioration reduces their shelf life. Understanding the unique mycobiome of fruit peels is an essential step in identifying the taxa causing postharvest loss. The current study proposes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e0cb7eba3de47aca24ae8a1d9d23076
Publikováno v:
Microbiology. 78:355-359
The cotyledons of whole intact acorns were shown to contain yeasts; their number increased sharply before acorn germination. The yeasts in the cotyledons are mainly represented by one species, Candida railenensis, with the number in the germinating c