Zobrazeno 1 - 10
of 174
pro vyhledávání: '"Candida intermedia"'
Autor:
A Yas KhudhairAl-Ameri, M. M Alrufae
Publikováno v:
Archives of Razi Institute, Vol 77, Iss 2, Pp 727-731 (2022)
Opportunistic yeasts, such as Trichosporon and Candida species (spp.), are reported to cause high rates of morbidity and mortality in immunocompromised and underlying patients. This study was conducted to investigate the phenotypic and genotypic iden
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4617c08e70d54672a864f12ff483fd36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation, Vol 6, Iss 3, p 65 (2020)
Wine spoilage yeasts are one of the main issues in the winemaking industry, and the control of the Brettanomyces and Pichia genus is an important goal to reduce economic loses from undesired aromatic profiles. Previous studies have demonstrated that
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb8c62c721264ae6919960614c0304a2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation, Vol 5, Iss 1, p 25 (2019)
Brettanomyces bruxellensis has been described as the principal spoilage yeast in the winemaking industry. To avoid its growth, wine is supplemented with SO2, which has been questioned due to its potential harm to health. For this reason, studies are
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa89c16179d2494c9e971cb557da1cf3
Autor:
Antonio Pérez-Hansen, Aimilia A Stavrou, Michaela Lackner, Teun Boekhout, Cornelia Lass-Flörl
Publikováno v:
Medical Mycology, 58(7), 987-995. Informa Healthcare
Antifungal susceptibility profiles of rare Saccharomycotina yeasts remain missing, even though an increase in prevalence of such rare Candida species was reported in candidemia. Majority of these rare yeast species carry intrinsic resistances against
Autor:
Antonio D. Moreno, Cecilia Geijer, Scott Mazurkewich, Simon Stenberg, Lisbeth Olsson, Fábio Faria-Oliveira
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 13, Iss 1, Pp 1-15 (2020)
Background An economically viable production of biofuels and biochemicals from lignocellulose requires microorganisms that can readily convert both the cellulosic and hemicellulosic fractions into product. The yeast Candida intermedia displays a high
Autor:
Renan Eugênio Araujo Piraine, Neida Lucia Conrad, Vitória Sequeira Gonçalves, Jeferson Vidart Ramos, Fábio Pereira Leivas Leite
Non-Saccharomycesyeasts emerge as possible new probiotics with a beneficial effect equal to or greater than the reference probiotic yeast,Saccharomyces boulardii. In this work, we evaluated the immunomodulation effect caused byCandida intermediain mi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::89cbfbb83ca6b7000e2d450ad5cb25af
https://doi.org/10.1101/2021.08.30.458196
https://doi.org/10.1101/2021.08.30.458196