Zobrazeno 1 - 10
of 362
pro vyhledávání: '"Candida bombicola"'
Autor:
Renata Raianny da Silva, Júlio C. V. Santos, Hugo M. Meira, Sérgio M. Almeida, Leonie A. Sarubbo, Juliana M. Luna
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 11, Iss 11, p 2772 (2023)
Industrial interest in surfactants of microbial origin has intensified recently due to the characteristics of these compounds, such as biodegradability and reduced toxicity, and their efficiency in removing heavy metals and hydrophobic organic compou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b6c5a7c717b49f4afbf7048bfb519f9
Autor:
Stephen Park, Yanna Liang
Publikováno v:
International Journal of Coal Science & Technology, Vol 6, Iss 1, Pp 74-83 (2019)
Abstract Coal fly ash originated from coal combustion has high concentrations of metals. If suitable leaching techniques are identified, then coal fly ash could serve as a useful source of valuable minerals including rare earth elements (REEs). In th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb87609f3cf54316a5d7146fc4cce3fc
Autor:
Maria Antonia P. C. Celligoi, Victória A. I. Silveira, Amanda Hipólito, Talita O. Caretta, Cristiani Baldo
Publikováno v:
Spanish Journal of Agricultural Research, Vol 18, Iss 3, Pp e03R01-e03R01 (2020)
Sophorolipids are bioactive molecules that have gained a lot of attention in the recent decades due to their unique functional properties of reducing surface and interfacial tension, emulsification and solubilization. They are mainly produced by the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ed2bde480894c8f83308c0bb0a1257d
Autor:
Isadora Cernach Carneiro da Fontoura, Gustavo Issamu Asai Saikawa, Vitória Akemi Itakura Silveira, Nicole Caldas Pan, Ismael Rodrigues Amador, Cristiani Baldo, Sérgio Paulo Dejato da Rocha, Maria Antonia Pedrine Colabone Celligoi
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 63 (2020)
Abstract Sophorolipids are glycolipids that have natural antimicrobial properties and present great potential in the pharmaceutical field. The present study aimed to produce sophorolipids from Candida bombicola using a chicken fat-based medium and ev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6dfa4536bfa048858d8331823a3122df
Autor:
Ivison A. Silva, Bruno O. Veras, Beatriz G. Ribeiro, Jaciana S. Aguiar, Jenyffer M. Campos Guerra, Juliana M. Luna, Leonie A. Sarubbo
Publikováno v:
PeerJ, Vol 8, p e9064 (2020)
This work describes the application of the biosurfactant from Candida bombicola URM 3718 as a meal additive like cupcake. The biosurfactant was produced in a culture medium containing 5% sugar cane molasses, 5% residual soybean oil and 3% corn steep
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad480d6787064cc2a01183368be17595
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.