Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Candian, Joara"'
Publikováno v:
Repositório Institucional da UNESPUniversidade Estadual PaulistaUNESP.
Submitted by JOARA SECCHI CANDIAN (joara@live.com) on 2018-04-27T02:38:04Z No. of bitstreams: 1 TESE- definitivo.pdf: 1067218 bytes, checksum: 2b9dc35736a33ebf7173eff0816447a8 (MD5)
Rejected by Maria Lucia Martins Frederico null (mlucia@fca.unes
Rejected by Maria Lucia Martins Frederico null (mlucia@fca.unes
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/153788
Autor:
Candian, Joara Secchi, 1991.
Orientador: Antonio Ismael Inácio Cardoso
Banca: Roberto Lyra Villas Bôas
Banca: Santino Seabra Júnior
Banca: Pedro Jovchelevich
Banca: Jackson Mirellys Azevêdo Souza
A couve-flor, comparada a outras brássicas, é a mais
Banca: Roberto Lyra Villas Bôas
Banca: Santino Seabra Júnior
Banca: Pedro Jovchelevich
Banca: Jackson Mirellys Azevêdo Souza
A couve-flor, comparada a outras brássicas, é a mais
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/153788
Publikováno v:
AlephRepositório Institucional da UNESPUniversidade Estadual PaulistaUNESP.
Made available in DSpace on 2015-08-20T17:09:50Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2015-02-26. Added 1 bitstream(s) on 2015-08-20T17:26:20Z : No. of bitstreams: 1 000842948.pdf: 408245 bytes, checksum: 25dd0865ac559849ad1e30bc24e676c6
Autor:
Candian, Joara Secchi, 1991.
Orientador: Antonio Ismael Inácio Cardoso
Banca: Regina Marta Evangelista
Banca: Emi Rainildes Lorenzetti
O tomate é um importante produto olerícola, sendo muito valorizado pelos consumidores de alimentos orgânicos. Característica
Banca: Regina Marta Evangelista
Banca: Emi Rainildes Lorenzetti
O tomate é um importante produto olerícola, sendo muito valorizado pelos consumidores de alimentos orgânicos. Característica
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/126457
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lorentz Hounmenou, Gilles Vianou1, Secchi Candian, Joara2, Ayumi Inowe, Mayara1, Fernandes Colombari, Lidiane1, Inácio Cardoso, Antonio Ismael1, Oliveira Magro, Felipe3 felipe_magro@yahoo.com.br
Publikováno v:
Comunicata Scientiae. 2021, Vol. 12, p1-5. 5p.
Autor:
Gomes de Almeida, Luciana1, Secchi Candian, Joara2 joara@live.com, Inácio Cardoso, Antonio Ismael3, Grassi Filho, Helio3
Publikováno v:
Comunicata Scientiae. 2021, Vol. 12, p1-6. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Almeida, Luciana Gomes de, Candian, Joara, Cardoso, Antonio Ismael Inacio, Grassi Filho, Helio
Publikováno v:
Comunicata Scientiae; Vol. 12 (2021); e3275
Comunicata Scientiae; v. 12 (2021); e3275
Comunicata Scientiae; v. 12 (2021); e3275
The goal of this research was to study the contents of N, P and K of six biofertilizers during the fermentation process. The experiment consisted of six biofertilizers and five dates of evaluation during the fermentation period (3, 7, 15, 22 and 30 d