Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Cancès B"'
Publikováno v:
In Geoderma 2003 113(3):341-355
Autor:
Cancès, B., Gommeaux, G., Marin, B., Ponthieu, M., Ralahimanana, C., Ayachi, S., Malam Issa, Oumarou
Publikováno v:
EGU.European Geosciences Union General Assembly
EGU.European Geosciences Union General Assembly, Apr 2012, Vienne, Austria. EGU2012-9353-2 [1 p.]
EGU.European Geosciences Union General Assembly, Apr 2012, Vienne, Austria. EGU2012-9353-2 [1 p.]
EGU.European Geosciences Union General Assembly, Vienne, AUT, 22-/04/2012 - 27/04/2012
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5a2ccb6e5f762551b767367e6d518d12
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02265291
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02265291
Autor:
Oumarou Malam Issa, Cancès, B., Frédéric Dumay, Gommeaux, M., Bernard Marin, Xavier Morvan, Ponthieu, M., Olivier Cerdan, Anne Bourguignon, Desprats, J. F., Françis Garrido, Joulian, C., Chevrel, S., Rajot, J. L., Marticoréna, B., Valentin, C., Sannier, C., Beaugendre, N., Dazin, F., Fontanot, F., Jacquet, G., Versmessen, P., Stal, L. J., Baghdadi, N., Isabelle Bertrand, Gonzague Alavoine, Larroque, C., Bas van Wesemael
Publikováno v:
May 2009, Strasbourg, France. pp.1
HAL
HAL
National audience; Les Croûtes Biologiques de Surface (BSC), ou croûtes microbiotiques, résultent essentiellement de la colonisation de la surface du sol par des micro-organismes, en majorité des cyanobactéries. Ces croûtes représentent un ét
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::edd9afe0142aff27a311f1d7c01ec7c2
https://hal.inrae.fr/hal-02592226
https://hal.inrae.fr/hal-02592226
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cancès, B.1,2, Juillot, F.1 juillot@impmc.jussieu.fr, Morin, G.1, Laperche, V.2,3, Alvarez, L.4, Proux, O.5, Hazemann, J. L.6, Brown,Jr., G. E.7,8, Calas, G.1
Publikováno v:
Environmental Science & Technology. 12/15/2005, Vol. 39 Issue 24, p9398-9405. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.