Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Canbay Hale Seçilmiş"'
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 21, Iss 1, Pp 449-50 (2023)
The effect of different vacuum impregnation (VI) pre-treatments of potato strips [in water (control), NaCl, KCl or CaCl2 (0.1 M) for 10 and 15 min] on acrylamide formation in French fries after deep frying in sunflower oil at 175°C for 5 min was det
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4206b411eff740819ab2277e1aea1845
Autor:
Canbay, Hale Secilmis, Kismali, Gorkem, Emen, Fatih Mehmet, Habiloglu, Arif Dogan, Sareyyupoglu, Baris, Akcay, Aytac, Ozturk, Hakan, Alpay, Merve, Atilgan, Durmus, Saral, Begum, Bas, Bulent, Ince, Nevin, Isparta, Sevim, Sahin, Idris, Ozkul, Aykut, Demirbas, Yasemin Salgirli
Publikováno v:
In Microchemical Journal February 2024 197
Autor:
Fakı, Rabia1, Canbay, Hale Seçilmiş2, Gursoy, Oguz3, Yilmaz, Yusuf3 yusufyilmaz@mehmetakif.edu.tr
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. eki-ara2022, Vol. 20 Issue 4, p329-335. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BUĞDAYCI, Kadir Emre, OĞUZ, Mustafa Numan, CANBAY, Hale SEÇİLMİŞ, GÜMÜŞ, Hıdır, OĞUZ, Fatma KARAKAŞ
Publikováno v:
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences; 2023, Vol. 47 Issue 1, p42-54, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Canbay, Hale Seçilmiş1
Publikováno v:
International Journal of Analytical Chemistry. 7/16/2017, p1-7. 7p.
Autor:
Canbay, Hale Seçilmiş1 halecanbay@gmail.com, Doğantürk, Mahmut1
Publikováno v:
Eurasian Journal of Analytical Chemistry. 2017, Vol. 12 Issue 1, p45-53. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.