Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Canbas, Ahmet"'
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products 2010 31(3):499-508
Publikováno v:
In Microchemical Journal 2009 91(2):187-192
Autor:
Selli, Serkan, Canbas, Ahmet, Cabaroglu, Turgut, Erten, Huseyin, Lepoutre, Jean-Paul, Gunata, Ziya
Publikováno v:
In Food Control 2006 17(1):75-82
Autor:
Kelebek, Hasim, Canbas, Ahmet, Selli, Serkan, Saucier, Cédric, Jourdes, Michäel, Glories, Yves
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2006 77(4):1012-1017
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology 2003 33(5):581-587
Autor:
Kelebek, Hasim1 (AUTHOR) hkelebek@adiyaman.edu.tr, Canbas, Ahmet2 (AUTHOR), Jourdes, Michael3 (AUTHOR), Teissedre, Pierre-Louis3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Analytical Letters. 2011, Vol. 44 Issue 6, p991-1008. 18p. 4 Charts, 3 Graphs.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jun2009, Vol. 33 Issue 3, p296-311. 16p. 3 Charts, 1 Graph.
WOS: 000288717100008 In this study, anthocyanin compounds of wines made from cv. Okuzgozu and effects of by cold maceration on the anthocyanin profiles of these wines were investigated. Anthocyanin composition was detected by high performance liquid
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9491::6fe53ee899b5de14e7e52d0a8237646b
https://hdl.handle.net/20.500.12605/6278
https://hdl.handle.net/20.500.12605/6278
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.