Zobrazeno 1 - 10
of 216
pro vyhledávání: '"Canals, J.M."'
Autor:
Gombau, J., Nadal, P., Canela, N., Gómez-Alonso, S., García-Romero, E., Smith, P., Hermosín-Gutiérrez, I., Canals, J.M., Zamora, F.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2019 275:397-406
Autor:
Herranz, C., Fernández, F., Martín-Ibáñez, R., Blasco, E., Crespo, E., De la Fuente, C., Añor, S., Rabanal, R.M., Canals, J.M., Pumarola, M.
Publikováno v:
In Journal of Comparative Pathology February-April 2016 154(2-3):169-179
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Navarro M., Mena A., Giordanengo T., Gómez-Alonso S., García-Romero E., Fort F., Canals J.M., Hermosín-Gutíerrez I., Zamora F.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 02012 (2019)
Aliquots of a wine of Merlot were micro-oxygenated at two doses of oxygen (2.5 and 5.0 mg of O2/L.month) in the presence or not of oak staves of different potential ellagitannin release (PER) for three months. In general, micro-oxygenation increased
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b097ca41f8bc4d1dad426807f7fb8f1b
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 02023 (2019)
El objetivo de esta investigación fue determinar la efectividad de la mezcla de mostos de uvas con diferente grado de maduración para la obtención de vinos Pinot noir y Tannat con menor contenido de alcohol y pH. En envero, se extrajo mosto de uva
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/887e52aa66064651850df891895a3688
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 02004 (2019)
Wines from grapes of Cabernet Sauvignon of the AOC Tarragona were elaborated with supplementation or not of two specific inactivated dry yeasts (Optired® and Optimum Red®; Lallemand Inc.) or with an experimental grape-skin extract. All the wines tr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c275dfddf464ef89af3a50278c5f2c7
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 02006 (2019)
Durante la vendimia 2016 se elaboraron vinos tintos Tannat por maceración pre-fermentativa en caliente (una hora de calentamiento a 60–70 ∘C seguido de una maceración fermentativa de 7 días) y maceración tradicional (maceración fermentativa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc4623ad5bcf47f0aebb0c593d2f7a04
Autor:
Vignault A., Pascual O., Gombau J., Jourdes M., Moine V., Fermaud M., Roudet J., Canals J.M., Teissedre P.-L., Zamora F.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 02005 (2019)
This communication synthetize all the results obtained by the OIV working group on oenological tannins to the current date. The obtained results confirm that oenological tannins really exert a protection effect against grape juice and wine oxidation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d6ffe3f85a3f4b3ba95fe8159f4cee82
Autor:
Vignault A., Pascual O., Gombau J., Jourdes M., Moine V., Canals J.M., Teissedre P-L., Zamora F.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 02015 (2019)
This communication actualizes the status of the research of the OIV working group on oenological tannins with the purpose of deepening the knowledge of the mechanisms and functionalities of oenological tannins in winemaking. The obtained results conf
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f9f7c5cc7394c8995a609ce4032d7ae