Zobrazeno 1 - 10
of 147
pro vyhledávání: '"Canal, CW"'
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 5, Iss 3, Pp 183-188 (2003)
Crop is a known source of Salmonella contamination during broiler carcass processing. The effect of drinking water acidification by lactic acid or citric acid or a combination of those with cupric sulfate and d-limonene in the reduction of Salmonella
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d0d1129e2374c1795a660c79f61f554
Autor:
da Silva, ICM, Ribeiro, AML, Canal, CW, Trevizan, L, Macagnan, M, Gonçalves, TA, Hlavac, NRC, de Almeida, LL, Pereira, RA
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science v.12 n.4 2010
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Repositório Institucional da UFRGS
Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS)
instacron:UFRGS
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 12, Issue: 4, Pages: 247-254, Published: DEC 2010
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Repositório Institucional da UFRGS
Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS)
instacron:UFRGS
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 12, Issue: 4, Pages: 247-254, Published: DEC 2010
One to 42-d-old (432) female broilers were fed different levels of inorganic selenium (ISe) and organic selenium (OSe), according to the following treatments: (1) 0.3 mg ISe; (2) 0.3 mg ISe + 0.2 mg OSe; (3) 0.5 mg ISe and (4) 0.3 mg OSe/ kg of feed.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::103526f4b89520db4fa3e208400a9066
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2010000400005
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2010000400005
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science v.5 n.3 2003
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 5, Issue: 3, Pages: 183-188, Published: DEC 2003
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 5, Issue: 3, Pages: 183-188, Published: DEC 2003
Crop is a known source of Salmonella contamination during broiler carcass processing. The effect of drinking water acidification by lactic acid or citric acid or a combination of those with cupric sulfate and d-limonene in the reduction of Salmonella
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::13a9db6fc92d484972547c16ec1d812b
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2003000300005
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2003000300005
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.