Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"Campos-Montiel R"'
Autor:
Zaldivar-Ortega, A., Cenobio-Galindo, A., Aguirre-Álvarez, G., Campos-Montiel, R., González-Lemus, U., Morfin-Ramirez, N., Ángeles-Hernández, J.
Publikováno v:
In Animal - Science Proceedings March 2024 15(1):167-168
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pimentel-González, D., Revah, S., Campos-Montiel, R., Monroy-Hermosillo, O., Vernon-Carter, E.J.
Publikováno v:
In Process Biochemistry 2008 43(11):1239-1243
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Estrada-Fernández, A. G., Dorantes-Bautista, G., Román-Guerrero, A., Campos-Montiel, R. G., Hernández-Uribe, J. P., Jiménez-Alvarado, R.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Aug2021, Vol. 58 Issue 8, p2896-2905, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pimentel-Gonzalez, D. J., Basilio-Cortes, U. A., Hernandez-Fuentes, A. D., Figueira, A.C., Quintero-Lira, A., Campos-Montiel, R. G.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
In this study, the effects of thermal processing in the antibacterial activity of four multifloral honeys were determined. The thermal treatments were carried out at 30, 40, 50, 60, 70 and 80C, and the following characteristics were determined: total
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ade3700d0d33f87a84fe6393551a609e
https://hdl.handle.net/10400.1/11268
https://hdl.handle.net/10400.1/11268