Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Campos, Mariana T. C."'
Autor:
Campos, Mariana T. C., Maia, Lenize F., Dos Santos, Hélio F., Edwards, Howell G. M., de Oliveira, Luiz F. C.
Publikováno v:
Journal of Raman Spectroscopy; Nov2023, Vol. 54 Issue 11, p1314-1326, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Campos MTC; NEEM - Núcleo de Espectroscopia e Estrutura Molecular, Departamento de Química, ICE, Universidade Federal de Juiz de Fora, Campus Universitário, Martelos, Juiz de Fora, MG 36036-330, Brazil., Maia LF; NEEM - Núcleo de Espectroscopia e Estrutura Molecular, Departamento de Química, ICE, Universidade Federal de Juiz de Fora, Campus Universitário, Martelos, Juiz de Fora, MG 36036-330, Brazil., Popović-Djordjević J; University of Belgrade, Faculty of Agriculture, Chair of Chemistry and Biochemistry, Nemanjina 6, 11080 Belgrade, Serbia., Edwards HGM; School of Chemistry and Biosciences, Faculty of Life Sciences, University of Bradford, Bradford, West Yorkshire BD7 1DP, United Kingdom., de Oliveira LFC; NEEM - Núcleo de Espectroscopia e Estrutura Molecular, Departamento de Química, ICE, Universidade Federal de Juiz de Fora, Campus Universitário, Martelos, Juiz de Fora, MG 36036-330, Brazil.
Publikováno v:
Food chemistry. Molecular sciences [Food Chem (Oxf)] 2024 Apr 16; Vol. 8, pp. 100204. Date of Electronic Publication: 2024 Apr 16 (Print Publication: 2024).