Zobrazeno 1 - 10
of 121
pro vyhledávání: '"Campisi, B."'
Autor:
Hasa, D., Perissutti, B., Campisi, B., Grassi, M., Grabnar, I., Golob, S., Mian, M., Voinovich, D.
Publikováno v:
In European Journal of Pharmaceutical Sciences 30 July 2015 75:169-176
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
As is well known in the literature, the olive plant as a whole provides a precious set of nutritional elements with a high healthy power. This work is part of a larger project on the valorisation of the leaves of the Bianchera cultivar (a typical cul
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::44c8794415b6d848cfbd156a6b00dc1c
http://hdl.handle.net/11368/2918157
http://hdl.handle.net/11368/2918157
The need to overcome the traditional linear economic model, summarised in the “take-make-dispose” formula, and to adopt a circular model in which the production of waste is substituted by goods that are included in the economic cycle, is by now u
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c25d0fe121d90ef846034ef2550e49e6
http://hdl.handle.net/11368/2918155
http://hdl.handle.net/11368/2918155
Publikováno v:
In Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems 2002 62(1):79-88
Publikováno v:
In Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems 1999 48(1):59-70
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
In the last 20 years, the sector of the Italian beer has shown particular attention to environmental issues, reducing by about two-thirds the amount of water used in the production phase, more than a quarter of the energy consumption per hectoliter o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6fade1545e1e2769d45c7b9a8bbc04e5
http://hdl.handle.net/11368/2904626
http://hdl.handle.net/11368/2904626
Publikováno v:
In Reference Module in Chemistry, Molecular Sciences and Chemical Engineering 2013