Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"Campanella, O. H."'
Publikováno v:
Soft Matter, v. 9, pp. 709-714, (2013)
We present a simulation study of colloidal particles having very short range attractions. In particular, we investigate the interplay between the effective attractive range and the viscoelastic properties of the gels that form when the temperature of
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1307.3615
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ross, K. A.1 (AUTHOR), Campanella, O. H.1 (AUTHOR) campa@ecn.purdue.edu, Okos, M. R.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Nov2002, Vol. 5 Issue 3, p611-628. 18p. 4 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Experimental studies have been performed to investigate rheology and droplet burning with different types of gelled propellants. Monomethylhydrazine has been gelled with organic hydroxypropylcellulose. JP-8 and RP-1 hydrocarbon gels have been produce
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b56ac220217f2225e57364e2793a2199
https://elib.dlr.de/62529/
https://elib.dlr.de/62529/
For next generation air-breathing and rocket propulsion systems gelled propellants can be a promising replacement for conventional solid and liquid propellants. Especially for rocket engine operation, the application of a gelled fuel and gelled oxidi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1640::4db08021963870b5153c5fb1d6b14f21
https://elib.dlr.de/63285/
https://elib.dlr.de/63285/
Publikováno v:
Department of Physics and Astronomy Faculty Publications
This work examined the effect of mixing time on three different flour dough systems: bread-flour wheat dough, all-purpose flour wheat dough, and cake flour wheat dough. Both ultrasound and conventional rheology techniques were used to examine the eff
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______540::57c0a8376962314788444596c395d840
http://docs.lib.purdue.edu/context/physics_articles/article/1912/type/native/viewcontent
http://docs.lib.purdue.edu/context/physics_articles/article/1912/type/native/viewcontent