Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Camisuli B."'
Autor:
Lacoste F., Lechat H., Pages X., Arnaud J.N., Brenne E., Soulet B., Camisuli B., Birot C., Fazeuilh S., Escabasse J.
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 12, Iss 5-6, Pp 372-377 (2005)
The presence of undesirable compounds in vegetable and animal oils and fats may have many different origins such as environment, crop protection, production processes, transport and storage, packaging and industrial utilisation like frying. Although
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b50fbd52ffa74739a6b8cdb10a65a2f5
Autor:
Lacoste, F., Lechat, H., Pages, X., Arnaud, J.N., Brenne, E., Soulet, B., Camisuli, B., Birot, C., Fazeuilh, S., Escabasse, J., Lacoste, F., Lechat, H., Pages, X., Arnaud, J.N., Brenne, E., Soulet, B., Camisuli, B., Birot, C., Fazeuilh, S., Escabasse, J.
Publikováno v:
OCL - Oilseeds and fats, Crops and Lipids; September 2005, Vol. 12 Issue: 5 p372-377, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.