Zobrazeno 1 - 10
of 5 814
pro vyhledávání: '"Camembert cheese"'
Autor:
Gebereyowhans, Solomon1,2 (AUTHOR), Quan, Zhu Hui1 (AUTHOR), Zhang, Shuwen1 (AUTHOR), Pang, Xiaoyang1 (AUTHOR), Workelul, Kidane1 (AUTHOR), Lu, Jing1 (AUTHOR), Lv, Jiaping1 (AUTHOR) kjdairy@126.com
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Nov2023, Vol. 76 Issue 4, p801-812. 12p.
Publikováno v:
Neuroscience Research, Vol 205, Iss , Pp 34-39 (2024)
Herein, we investigated the effects of Camembert cheese (CC) and its fatty acid contents on cognitive function in mice by employing the object recognition test to evaluate hippocampus-dependent memory. Orally administered CC improved the cognitive de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e22fc9d6ebc244568a7f16e5318b3068
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hayashida, Sora, Hagi, Tatsuro, Kobayashi, Miho, Kusumoto, Ken-Ichi, Ohmori, Hideyuki, Tomita, Satoru, Suzuki, Satoshi, Yamashita, Hideyuki, Sato, Kaoru, Miura, Takayuki, Nomura, Masaru *
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science October 2023 106(10):6701-6709
Autor:
Nicole Ollinger, Alexandra Malachová, Alexandra Schamann, Michael Sulyok, Rudolf Krska, Julian Weghuber
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 18, p 2865 (2024)
Mold-ripened cheese acquires a distinctive aroma and texture from mold cultures that mature on a fresh cheese wheel. Owing to its high moisture content (aw = 0.95) and pliability, soft cheese is prone to contamination. Many contaminating mold species
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec047858513d484399417d9d3eb277a8
Autor:
Sora Hayashida, Tatsuro Hagi, Miho Kobayashi, Ken-Ichi Kusumoto, Hideyuki Ohmori, Satoru Tomita, Satoshi Suzuki, Hideyuki Yamashita, Kaoru Sato, Takayuki Miura, Masaru Nomura
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 10, Pp 6701-6709 (2023)
ABSTRACT: Koji mold, classified in the genus Aspergillus, is used to produce traditional Japanese fermented foods such as miso, soy sauce, and sake. In recent years, the application of koji mold to cheese ripening has attracted attention, and cheese
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5fa007a6538048b899710122c0564e1c