Zobrazeno 1 - 10
of 184
pro vyhledávání: '"Camelo M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Vitae, Vol 17, Iss 3, Pp 329-336 (2010)
El fruto del borojó (Borojoa patinoi cuatrec.) es reconocido en la tradición popular por sus propiedades como conservante, posiblemente relacionadas con la presencia en él de compuestos fenólicos. En esta investigación se evaluó el contenido de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b56d3ff731ae4f7cb1fc6def5704be6f
Autor:
Soto P., Camelo M., Mets K., Wilhelmi F., Góez D., Fletscher L.A., Gaviria N., Hellinckx P., Botero J.F., Latré S.
Publikováno v:
SENSORS
r-CTTC. Repositorio Institucional Producción Científica del Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
r-CTTC. Repositorio Institucional Producción Científica del Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
IEEE 802.11 (Wi-Fi) is one of the technologies that provides high performance with a high density of connected devices to support emerging demanding services, such as virtual and augmented reality. However, in highly dense deployments, Wi-Fi performa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::68c8ac7d8b85c9ec01710e2d4d8a63f1
https://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-85108454695&doi=10.3390/s21134321&partnerID=40&md5=5b052e3af2002bb7d7c1eb44b59dfec7
https://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-85108454695&doi=10.3390/s21134321&partnerID=40&md5=5b052e3af2002bb7d7c1eb44b59dfec7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Vitae, Vol 17, Iss 3 (2010)
According to popular belief, borojó (Borojoa patinoi cuatrec.) fruit is recognized for its preservative properties, possibly related to the presence of phenolic compounds. The content of polyphenols and their antimicrobial activity against pathogens
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d01400daf9e42bfbb8b7c3f238bac7e
Autor:
Shahid, A. (Adnan), Fontaine, J. (Jaron), Camelo, M. (Miguel), Haxhibeqiri, J. (Jetmir), Saelens, M. (Martijn), Khan, Z. (Zaheer), Moerman, I. (Ingrid), De Poorter, E. (Eli)
This paper presents a Convolutional Neural Network (CNN) approach for classification of low power wide area network (LPWAN) technologies such as Sigfox, LoRA and IEEE 802.15.4g. Since the technologies operate in unlicensed sub-GHz bands, their transm
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2423::210cfc8cdc0b01a242d6145e6416e97f
http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe2020060841088
http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe2020060841088
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pino, L., Triana, I., Mejia, J., Camelo, M., Galvez-Nino, M., Ruiz, R., Roque, K., Moreno, J., Olivera, M., Valdiviezo, N., Coanqui, O., Mas, L.
Publikováno v:
In Journal of Thoracic Oncology March 2021 16(3) Supplement:S294-S294