Zobrazeno 1 - 10
of 190
pro vyhledávání: '"Camellia sinensis (L.) O. Kuntze"'
Publikováno v:
Journal of Nanobiotechnology, Vol 22, Iss 1, Pp 1-28 (2024)
Abstract Background Nanotechnology holds revolutionary potential in the field of agriculture, with zinc oxide nanoparticles (ZnO NPs) demonstrating advantages in promoting crop growth. Enhanced photosynthetic efficiency is closely linked to improved
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd2828d9772e48c583b179862976bf75
Publikováno v:
Plant Stress, Vol 13, Iss , Pp 100545- (2024)
The tea plant (Camellia sinensis (L.) O. Kuntze) is an important woody economic crop and often attacked by various insect pests such as tea aphids (Toxoptera aurantii Boyer de Fonscolombe). To reveal tea plant responses to tea aphid infestation, tea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e180704d5664c4bb961aa68fb235942
Autor:
Hao Chen, Yujie Song, Shuangshuang Wang, Kai Fan, Hui Wang, Yilin Mao, Jie Zhang, Yang Xu, Xinyue Yin, Yu Wang, Zhaotang Ding
Publikováno v:
BMC Microbiology, Vol 23, Iss 1, Pp 1-11 (2023)
Abstract Background Small peptides play a crucial role in plant growth and adaptation to the environment. Exogenous small peptides are often applied together with surfactants as foliar fertilizers, but the impact of small peptides and surfactants on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/638f2fec222b4f04b2973c33c3eeebfc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Qiufang Zhu, Lijia Liu, Xiaofeng Lu, Xinxin Du, Ping Xiang, Bosi Cheng, Meng Tan, Jiaxin Huang, Lijiao Wu, Weilong Kong, Yutao Shi, Liangyu Wu, Jinke Lin
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
As the main flavor components of tea, the contents of epigallocatechin-3-gallate (EGCG), theanine and caffeine are regulated by ambient temperature. However, whether the biosynthesis of EGCG, theanine and caffeine in response to temperature is regula
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fdf9fbbaa444c1480e28d59cff6ad05
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiao Han, Yaozong Shen, Yu Wang, Jiazhi Shen, Hui Wang, Shibo Ding, Yang Xu, Yilin Mao, Hao Chen, Yujie Song, Zhaotang Ding, Kai Fan
Publikováno v:
Agronomy, Vol 13, Iss 7, p 1701 (2023)
The physiological state of overwintering tea leaves is crucial for the growth and quality formation of spring tea shoots. Low temperatures in winter can easily cause damage to overwintering tea plants, leading to leaf chlorosis and abnormal physiolog
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee315ff10d1342458ed15f9e19759d03
Autor:
Xue-feng Xu, Hai-yan Zhu, Yin-feng Ren, Can Feng, Zhi-hao Ye, Hui-mei Cai, Xiao-chun Wan, Chuan-yi Peng
Publikováno v:
Plant Methods, Vol 17, Iss 1, Pp 1-12 (2021)
Abstract Background Plant protoplasts constitute unique single-cell systems that can be subjected to genomic, proteomic, and metabolomic analysis. An effective and sustainable method for preparing protoplasts from tea plants has yet to be established
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac1a82f7e800412db635214975346bfc