Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"Camelina sativa oil"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 1, Pp e23654- (2024)
Objective: The aim of these studies was to ascertain if Camelina sativa oil is harmful in both the acute and subchronic states. Methods: Wistar rats of both sexes were used in an acute toxicity test, and the fatal dosage (LD50) of oral Camelina sativ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07ae5ae9c41c43bdbd6249210e70362e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 92, Iss , Pp 105074- (2022)
This trial evaluated the combined effects of resistant dextrin and Camelina sativa oil (RDCSO) on anthropometric indices, lipid profile, atherogenic index (athero-index), liver enzymes, leptin, and adiponectin in 36 NAFLD patients receiving either in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c5fad3f031f4fd3be34cfd43b9c5644
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 8, Iss 12, p 2606 (2018)
In this study, 29 cold-pressed camelina (Camelina sativa L.) oils, pressed from seeds grown in Poland and purchased directly from local producers, were analyzed. The degree of change in the tested oils’ characteristic hydrolytic and oxidative lipid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bdd3d099863a47e398797b2444af9a16
Publikováno v:
Transport, Vol 25, Iss 1, Pp 22-28 (2010)
The article explores the possibilities of using fatty acid methyl esters derived from the oil of a new species of oily plant Camelina sativa not demanding on soil. The performed research on the physical and chemical properties of pure methyl esters f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d4cb25686a44232acf68e1ae251bbf1
Autor:
Veronika Abram, Helena Abramovič
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 43, Iss 1, Pp 63-70 (2005)
Camelina sativa is a cruciferous oilseed plant. With the aim of describing the general characteristics of the oil obtained from the seeds of plants grown in Slovenia and of comparing it to camelina oil from other countries we determined some physico-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b5843bdbceb4c62825d8ebbc0c8cfad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Valentin Pleșu, Nicoleta Gabriela Ştefan, Petrica Iancu, Ioan Calinescu, Nicoleta Daniela Ignat
Publikováno v:
Sustainability
Volume 13
Issue 5
Sustainability, Vol 13, Iss 2818, p 2818 (2021)
Volume 13
Issue 5
Sustainability, Vol 13, Iss 2818, p 2818 (2021)
Recovery and reuse of high-acidity vegetable oil waste (higher content of free fatty acids) is a major concern for reducing their effect on the environment. Moreover, the conventional deacidification processes are known to show drawbacks, such as oil