Zobrazeno 1 - 10
of 166
pro vyhledávání: '"Calpin, C"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Persaud, N, Laupacis, A, Azarpazhooh, A, Birken, C, Hoch, JS, Isaranuwatchai, W, Maguire, JL, Mamdani, MM, Thorpe, K, Allen, C, Mason, D, Kowal, C, Bazeghi, F, Parkin, P, Birken, CS, Cohn, R, Lau, E, Parkin, PC, Salter, M, Szatmari, P, Weir, S, Anderson, LN, Borkhoff, CM, Keown-Stoneman, C, Abdurrahman, M, Anderson, B, Anderson, K, Arbess, G, Baker, J, Barozzino, T, Bergeron, S, Bhagat, D, Blanchette, N, Bloch, G, Bonifacio, J, Bowry, A, Brown, A, Bugera, J, Calpin, C, Campbell, D, Cheema, S, Cheng, E, Chisamore, B, Constantin, E, Culbert, E, Danayan, K, Das, P, Derocher, MB, Do, A, Dorey, M, Doukas, K, Egger, A, Farber, A, Freedman, A, Freeman, S, Gazeley, S, Guiang, C, Ha, D, Handford, C, Hanson, L, Harrington, L, Hatch, H, Hughes, T, Jacobson, S, Jagiello, L
Publikováno v:
Persaud, N; Laupacis, A; Azarpazhooh, A; Birken, C; Hoch, JS; Isaranuwatchai, W; et al.(2018). Xylitol for the prevention of acute otitis media episodes in children aged 2-4 years: Protocol for a pragmatic randomised controlled trial. BMJ Open, 8(8). doi: 10.1136/bmjopen-2017-020941. UC Davis: Retrieved from: http://www.escholarship.org/uc/item/7635v5sz
© 2018 Author(s) (or their employer(s)). Introduction Xylitol (or 'birch sugar') is a naturally occurring sugar with antibacterial properties that has been used as a natural non-sugar sweetener in chewing gums, confectionery, toothpaste and medicine
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______325::1cf117ec74d299fbf92fab0aba95cda8
http://www.escholarship.org/uc/item/7635v5sz
http://www.escholarship.org/uc/item/7635v5sz
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Calpin, C. H.
Publikováno v:
Foreign Affairs. Apr1951, Vol. 29 Issue 3, p417-423. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.