Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Callement, G."'
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 1999, 47 (4), pp.1673-1680
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 1999, 47 (4), pp.1673-1680
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6e5b39056dcd285c339f5f641fc01b7f
https://hal.inrae.fr/hal-02694857
https://hal.inrae.fr/hal-02694857
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Etiévant PX; Laboratoire de Recherches sur les Arômes, INRA, Dijon Cedex, France., Callement G, Langlois D, Issanchou S, Coquibus N
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 1999 Apr; Vol. 47 (4), pp. 1673-80.