Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Callebaut, Alfons"'
Autor:
Demaegdt, Heidi, Daminet, Britt, Evrard, Annick, Scippo, Marie-Louise, Muller, Marc, Pussemier, Luc, Callebaut, Alfons, Vandermeiren, Karine
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology October 2016 96:107-116
Autor:
Catteuw, Amelie, Broekaert, Nathan, De Baere, Siegrid, Lauwers, Marianne, Gasthuys, Elke, Huybrechts, Bart, Callebaut, Alfons, Ivanova, Lada, Uhlig, Silvio, De Boevre, Marthe, De Saeger, Sarah, Gehring, Ronette, Devreese, Mathias, Croubels, Siska
The aim of this study was to determine the toxicokinetic characteristics of ZEN and its modified forms, α-zearalenol (α-ZEL), β-zearalenol (β-ZEL), zearalenone-14-glucoside (ZEN14G), and zearalenone-14-sulfate (ZEN14S), including presystemic and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______101::1bd2689db2d81379bcf8124b5ea0c7ef
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/387023
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/387023
Autor:
Huybrechts, Bart1 (AUTHOR) bahuy@coda-cerva.be, Callebaut, Alfons1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Nov2015, Vol. 32 Issue 11, p1939-1951. 13p. 6 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Terahara, Norihiko, Callebaut, Alfons, Ohba, Riichiro, Nagata, Tadahiro, Ohnishi-Kameyama, Mayumi, Suzuki, Masahiro
Publikováno v:
In Phytochemistry 2001 58(3):493-500
Autor:
Heyndrickx, Ellen, Sioen, Isabelle, Huybrechts, Bart, Callebaut, Alfons, De Henauw, Stefaan, De Saeger, Sarah
Publikováno v:
EFSA, 2nd Scientific conference, Abstract book
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______330::66209c462889ddccc94bb4c2db99f113
https://biblio.ugent.be/publication/7016080
https://biblio.ugent.be/publication/7016080
Autor:
Scauflaire, Jonathan, Lienard, Charlotte, Gourgue, Mélanie, Foucart, Guy, Mary, Michael, Renard, Fabien, Callebaut, Alfons, Legrève, Anne, Munaut, Françoise, EFS12
Numerous Fusarium species are important mycotoxin-producing pathogens affecting maize in Belgium. Crop quality is often reduced by Fusarium rot diseases, and mycotoxin contaminations can pose a serious problem for animal health. As several of these m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1493::09b16b8db86880c1c5e4797f86dd7762
https://hdl.handle.net/2078.1/128508
https://hdl.handle.net/2078.1/128508
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.