Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Caliari, Italo Pelição"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Caliari, Ítalo Pelição
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFVUniversidade Federal de ViçosaUFV.
Submitted by Marco Antônio de Ramos Chagas (mchagas@ufv.br) on 2017-12-01T11:25:17Z No. of bitstreams: 1 texto completo.pdf: 3990167 bytes, checksum: 1df7b6c54da302e3140ba006d4343cb7 (MD5)
Made available in DSpace on 2017-12-01T11:25:17Z (GMT).
Made available in DSpace on 2017-12-01T11:25:17Z (GMT).
Externí odkaz:
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/14153
Autor:
Ribeiro, João Paulo Oliveira1 (AUTHOR) joaop.ribeiro@ufv.br, Medeiros, André Dantas de1 (AUTHOR) andre.d.medeiros@ufv.br, Caliari, Italo Pelição2 (AUTHOR), Trancoso, Ana Clara Reis1 (AUTHOR), Miranda, Rafaela Marques de1 (AUTHOR), Freitas, Francisco Claudio Lopes de1 (AUTHOR), Silva, Laércio Junio da1 (AUTHOR), Dias, Denise Cunha Fernandes dos Santos1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Chemistry. Apr2021, Vol. 342, pN.PAG-N.PAG. 1p.