Zobrazeno 1 - 10
of 121
pro vyhledávání: '"Calderón-Urrea Alejandro"'
Autor:
Li Jie, Yang Ping, Kang Jungen, Gan Yantai, Yu Jihua, Calderón-Urrea Alejandro, Lyu Jian, Zhang Guobin, Feng Zhi, Xie Jianming
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 7 (2016)
Brassinosteroids (BRs) have positive effects on many processes during plant growth, development, and various abiotic stress responses. However, little information is available regarding the global gene expression of BRs in response to chilling stress
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d02647dc9ba44008ee6d1f35440097a
Autor:
Luo, Shilei, Calderón-Urrea, Alejandro, YU, Jihua, Liao, Weibiao, Xie, Jianming, Lv, Jian, Feng, Zhi, Tang, Zhongqi
Publikováno v:
Plant and Soil, 2020 Apr 01. 449(1/2), 1-10.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48732496
Autor:
Wu, Yue, Hu, Linli, Liao, Weibiao, Mujitaba Dawuda, Mohammed, Lyu, Jian, Xie, Jianming, Feng, Zhi, Calderón-Urrea, Alejandro, Yu, Jihua
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 17 November 2019 257
Autor:
Mao, Juan, Li, Wenfang, Mi, Baoqin, Dawuda, Mohammed Mujitaba, Calderón-Urrea, Alejandro, Ma, Zonghuan, Zhang, Yongmei, Chen, Baihong
Publikováno v:
Planta, 2017 Sep 01. 246(3), 537-552.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48726789
Autor:
Zhang, Yong-mei, Ma, Hui-ling, Calderón-Urrea, Alejandro, Tian, Chen-xia, Bai, Xiao-ming, Wei, Jin-mei
Publikováno v:
Plant and Soil, 2016 Sep 01. 406(1/2), 327-340.
Externí odkaz:
http://www.jstor.org/stable/44137017
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yizheng Du, Jie Luo, Fazheng Ren, Calderón-Urrea Alejandro, Yulin Hu, Chong Chen, Bin Liu, Yaoyao Jiao, Yuan Li, Pengcheng Wen, Pengjie Wang, Yanli Zhu
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 104:228-242
Reduced-fat foods have become more popular due to their health benefits; however, reducing the fat content of food affects the sensory experience. Therefore, it is necessary to improve the sensory acceptance of reduced-fat foods to that of full-fat e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Attar, Saeed, O’Brien, Zachary, Alhaddad, Hasan, Golden, Melissa L., Calderón-Urrea, Alejandro
Publikováno v:
In Bioorganic & Medicinal Chemistry 15 March 2011 19(6):2055-2073