Zobrazeno 1 - 10
of 270
pro vyhledávání: '"Caldeira, A. Teresa"'
Microbial assessment in a rare Norwegian book collection: a One Health approach to cultural heritage
Autor:
Sequeira, Sílvia O., Pasnak, Ekaterina, Viegas, Carla, Gomes, Bianca, Dias, Marta, Cervantes, Renata, Pena, Pedro, Twarużek, Magdalena, Kosicki, Robert, Viegas, Susana, Caetano, Liliana Aranha, Penetra, Maria João, Santos, Inês, Caldeira, Ana Teresa, Pinheiro, Catarina
Microbial contamination poses a threat to both the preservation of library and archival collections and the health of staff and users. This study investigated the microbial communities and potential health risks associated with the UNESCO-classified
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2404.00110
Autor:
Silva, Inês, Dias, Luís, Salvador, Cátia, Miller, Ana Z., Candeias, António, Caldeira, Ana Teresa
Publikováno v:
In Journal of Cultural Heritage May-June 2024 67:248-257
Autor:
Gatinho, Patrícia, Salvador, Cátia, Gutierrez-Patricio, Sara, Macedo-Arantes, Sílvia, Martins, M. Rosário, Silva, Amélia M., Miller, Ana Z., Caldeira, A. Teresa
Publikováno v:
In International Biodeterioration & Biodegradation May 2024 190
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bastos-Amador, Patricia, Duarte, Elsa Leclerc, Torres, Júlio, Caldeira, Ana Teresa, Silva, Inês, Salvador, Cátia, Assunção, Ricardo, Alvito, Paula, Ferreira, Manuela
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology March 2023 173
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Acta Tropica February 2022 226
Autor:
Bennis, E. M.
Publikováno v:
Garden History, 2002 Apr 01. 30(1), 107-107.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1587344
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 February 2020 314