Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"Calcagni, C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eichler, F., Sevin, Caroline, Barth, M., Pang, F., Howie, K., Walz, M., Wilds, A., Calcagni, C., Chanson, C., Campbell, L.
Additional file 1. Verbatims from qualitative interviews with study participants.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b5346d868aa62e4b70acf8aec6832fad
Autor:
Ritt, MJPF, Calcagni, C.
Publikováno v:
Ritt, MJPF & Calcagni, C 2016, ' Het European Board of Hand Surgery Examen ', Nederlands tijdschrift voor plastische chirurgie, vol. 7, no. 1, pp. 10-11 .
Nederlands tijdschrift voor plastische chirurgie, 7(1), 10-11
Nederlands tijdschrift voor plastische chirurgie, 7(1), 10-11
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d45cd407fea54babcf21983bfcfbf736
https://research.vumc.nl/en/publications/6fa0911e-daba-47f3-bcb8-4e1fabb123de
https://research.vumc.nl/en/publications/6fa0911e-daba-47f3-bcb8-4e1fabb123de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annali di chimica (Testo stamp.) 93 (2003): 97–103.
info:cnr-pdr/source/autori:Mannina L., Calcagni C., Rossi E., Segre A.L./titolo:Review about olive oil characterization using High-Field Nuclear Magnetic Resonance?/doi:/rivista:Annali di chimica (Testo stamp.)/anno:2003/pagina_da:97/pagina_a:103/intervallo_pagine:97–103/volume:93
Scopus-Elsevier
info:cnr-pdr/source/autori:Mannina L., Calcagni C., Rossi E., Segre A.L./titolo:Review about olive oil characterization using High-Field Nuclear Magnetic Resonance?/doi:/rivista:Annali di chimica (Testo stamp.)/anno:2003/pagina_da:97/pagina_a:103/intervallo_pagine:97–103/volume:93
Scopus-Elsevier
In the last few years Nuclear Magnetic Resonance (NMR) spectroscopy has found many applications in food analysis. Here, we present a review of our 1H and 13C NMR studies relative to the characterization of olive oils: NMR together with multivariate s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::365983edc52d01c0e375ad227e385618
http://www.cnr.it/prodotto/i/33000
http://www.cnr.it/prodotto/i/33000
Autor:
Paladini, Alessandra, Calcagni, C., DI PALMA, T., Speranza, Maurizio, Lagana', Aldo, Fago, Giovanna, Filippi, Antonello, Satta, Mauro, Giardini, Anna
Publikováno v:
Chirality. 13(10)
Diastereomeric clusters between first-group metal ions (M(+)) and chiral alpha-aminophosphonic acids (A and B) have been readily generated in the gas phase by electrospray ionization (ESI) and their fragmentation investigated by mass spectrometry. Th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.