Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Calbo, A. G."'
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Made available in DSpace on 2018-09-28T00:36:11Z (GMT). No. of bitstreams: 1 PSistemadebaixocustoparadeterminacaodapermeabilidade....pdf: 1810675 bytes, checksum: 752b376895b9fb224026371edb37e1b5 (MD5) Previous issue date: 2018-09-27
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::d3d0da1c6d36a3208859c5c2214af6c1
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1096441
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1096441
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cerâmica v.59 n.349 2013
Cerâmica (São Paulo. Online)
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Cerâmica, Volume: 59, Issue: 349, Pages: 65-70, Published: MAR 2013
Cerâmica (São Paulo. Online)
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Cerâmica, Volume: 59, Issue: 349, Pages: 65-70, Published: MAR 2013
Sensores de contato apropriados para a avaliação do potencial hidrostático do apoplasma ou do potencial mátrico foram processados por técnicas cerâmicas. Os sensores propostos são formados por uma interface porosa e um capilar de vidro preench
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6ab0e4d2c35361d5c5ccce24f5364d7f
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0366-69132013000100008
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0366-69132013000100008
Effects of antibrowning solution and chitosan-based edible coating on the quality of fresh-cut apple
Autor:
PILON, L., SPRICIGO, P. C., BRITTO, D., ASSIS, O. B. G. de, CALBO, A. G., FERRAUDO, A. S., FERREIRA, M. D.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::2437d6b0e63da8e6785a29a5f587c479
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/995812
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/995812
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
CALBO, A. G., NERY, A. A.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Made available in DSpace on 2018-05-15T00:35:48Z (GMT). No. of bitstreams: 1 a06v44n1.pdf: 857295 bytes, checksum: 159ddbe174eef8cadc3584a1f2c28610 (MD5) Previous issue date: 2001-11-26
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::b561c61b0c8bc55a70ae6e95fb3209d7
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/771002
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/771002
Autor:
CALBO, A. G., NERY, A. A.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Made available in DSpace on 2021-03-17T16:34:07Z (GMT). No. of bitstreams: 1 2689.pdf: 112276 bytes, checksum: 09ef0e21798a7efde0a037c431a03f64 (MD5) Previous issue date: 2000
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::8e74a8c3cb72afed6ee9895f6224c201
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/768663
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/768663
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.