Zobrazeno 1 - 10
of 712
pro vyhledávání: '"Cake characteristics"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Shenwan, Zheng, Xiaoyan, Zheng, Lili, Yang, Yang, Xiao, Dao, Zhang, Haide, Ai, Binling, Sheng, Zhanwu
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2023 429
Autor:
Sun, Xiaosong, Ma, Xiaomin, Fan, Yuping, Dong, Xianshu, Chang, Ming, Feng, Zeyu, Peng, Deqiang
Publikováno v:
In Separation and Purification Technology 1 December 2023 326
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yang, Aosheng, Liao, Yinfei, An, Maoyan, Cao, Yijun, Yang, Zhe, Ren, Hourui, Su, Hailong, Zou, Qiqi, Chen, Luojian
Publikováno v:
In Fuel 1 November 2022 327
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maryam Homayoonfal, Zohre Hajhashemi, Maryam Hajheidari, Fateme Rezaei, Mohammad Saber Nadali
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 20, Pp e38953- (2024)
This research principally aimed to present a suitable strategy for membrane-fouling mitigation in membrane-bioreactors (MBRs). The current strategies for membrane-fouling mitigation before initiating the process in many cases, are unmodifiable for a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fd76332daaf84b0bab03e6ec4438671b
Publikováno v:
Environmental Science and Pollution Research. 26:36296-36307
Cake formed by flocs is a crucial factor to affect membrane fouling during coagulation-ultrafiltration process. To investigate the role of floc properties on cake, cake characteristics under various coagulant dosage conditions were calculated by scan