Zobrazeno 1 - 10
of 419
pro vyhledávání: '"Caixach, J."'
Autor:
Rúbies, A., Muñoz, E., Gibert, D., Cortés-Francisco, N., Granados, M., Caixach, J., Centrich, F.
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 20 March 2015 1386:62-73
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Water Research 2003 37(16):3913-3920
Publikováno v:
In Water Research 2003 37(11):2627-2635
Publikováno v:
In Water Research 2002 36(4):982-988
Publikováno v:
Journal of Mass Spectrometry
Repositori Institucional de la Universitat Rovira i Virgili
Universitat Rovira i virgili (URV)
Repositori Institucional de la Universitat Rovira i Virgili
Universitat Rovira i virgili (URV)
10.1002/jms.3377 This paper presents a comparison of triple quadrupole tandem mass spectrometry (MS/MS) and Orbitrap high-resolution mass spectrometry (HRMS) combined to ultrahigh performance liquid chromatography for the determination of glucocortic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c59b4d37ddc11372ba3a7df8210d7f83
http://hdl.handle.net/20.500.11797/PC988
http://hdl.handle.net/20.500.11797/PC988
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 48, Iss 1, Pp 1-5 (1997)
Grasas y Aceites; Vol. 48 No. 1 (1997); 1-5
Grasas y Aceites; Vol. 48 Núm. 1 (1997); 1-5
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 48 No. 1 (1997); 1-5
Grasas y Aceites; Vol. 48 Núm. 1 (1997); 1-5
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Static and dynamic headspace techniques have been applied to the extraction and concentration of volatile organic compounds (VOCs) from paprika oleoresin. In dynamic headspace, both purge and trap and sweeping techniques have been used. In order to s