Zobrazeno 1 - 10
of 100
pro vyhledávání: '"Caires, Flávio Junior."'
Autor:
Ferreira, Laura Teófilo, Mannochio-Russo, Helena, Isquibola, Guilherme, Fernandes, Richard Perosa, de Moura, Aniele, da Silva Bolzani, Vanderlan, Caires, Flávio Junior
Publikováno v:
In Journal of Analytical and Applied Pyrolysis August 2023 173
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ferreira, Patricia Osorio, de Almeida, Amanda Cosmo, dos Santos, Éverton Carvalho, Droppa, Roosevelt, Junior, Ferreira, Fabio Furlan, Kogawa, Ana Carolina, Caires, Flávio Junior *
Publikováno v:
In Thermochimica Acta December 2020 694
Autor:
de Godoi Machado, Rafael, Gaglieri, Caroline, Alarcon, Rafael Turra, de Moura, Aniele, de Almeida, Amanda Cosmo, Caires, Flávio Junior, Ionashiro, Massao *
Publikováno v:
In Thermochimica Acta July 2020 689
Autor:
Ekawa, Bruno, Carvalho, Ana Carina Sobral, Fernandes, Richard Perosa, do Nascimento, André Luiz Carneiro Soares, Caires, Flávio Junior *
Publikováno v:
In Thermochimica Acta April 2020 686
Autor:
de Almeida, Amanda Cosmo, Torquetti, Carolina, Ferreira, Patrícia Osório, Fernandes, Richard Perosa, dos Santos, Everton Carvalho, Kogawa, Ana Carolina, Caires, Flávio Junior *
Publikováno v:
In Thermochimica Acta March 2020 685
Autor:
Tenório, Kátia Veronica, Teixeira, José Augusto, de Campos Pinto, Leandro Moreira, Caires, Flávio Júnior, Treu-Filho, Oswaldo, dos Santos, Fábio Alencar, Denck Colman, Tiago André, Cuin, Alexandre, de Carvalho, Cláudio Teodoro
Publikováno v:
In Journal of Rare Earths October 2018 36(10):1090-1097
Autor:
Nunes, Wilhan Donizete Gonçalves, Teixeira, José Augusto, Ekawa, Bruno, do Nascimento, André Luiz Carneiro Soares, Ionashiro, Massao, Caires, Flávio Junior
Publikováno v:
In Thermochimica Acta 10 August 2018 666:156-165
Autor:
Alarcon, Rafael Turra, Gaglieri, Caroline, Caires, Flávio Junior, Magdalena, Aroldo Geraldo, de Castro, Ricardo António Esteves, Bannach, Gilbert
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2017 237:1149-1154
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.