Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Caillé Soline"'
Autor:
Nougarede, Sylvain, Diot, Alice, Maza, Elie, Samson, Alain, Olivier-Salvagnac, Valérie, Caillé, Soline, Geffroy, Olivier, Chervin, Christian
The Check-All-That-Apply (CATA) method was compared to the Adapted-Pivot-Test (APT) method, a recently published method based on pair comparisons between a coded wine and a reference sample, called pivot, and using a set list of attributes as in CATA
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2305.06211
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 9, p 02024 (2017)
Aims: The management of O2, CO2 and SO2 at bottling and the choice of the closure are two key factors of the shelf life of wine in bottles before bringing them to market. The impact of four screw caps, two synthetic and two technical corks was evalua
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a993056e113446ea09613cb78d8f872
Autor:
Escudier Jean-Louis, Payraud Richard, Brienza Emilie, Moreau Stéphanie, Guyot Pierre, Samson Alain, Mikolajczak Michel, Bouissou Delphine, Veyret Mélanie, Caillé Soline, Souquet Jean-Marc, Cheynier Véronique, Zumstein Emanuelle, Heywang Marc, Lacapère Jean-Noël, Rousseau Jacques, Ojeda Hernán
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 7, p 01001 (2016)
Proposed by FOULON-SOPAGLY society and INRA, a six years applied research program was developed in France to enable creation of create specific lines to elaborate high quality juice with new adapted grapevine varieties and specialized vineyards, with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01547c1fc2a74a389398f88d01dd4aa8
Autor:
Pascotto, Kevin, Leriche, Coline, Caillé, Soline, Violleau, Frédéric, Boulet, Jean-Claude, Geffroy, Olivier, Levasseur-Garcia, Cécile, Cheynier, Véronique
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 November 2021 361
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Boulet, Jean-Claude, Trarieux, Corinne, Souquet, Jean-Marc, Ducasse, Maris-Agnés, Caillé, Soline, Samson, Alain, Williams, Pascale, Doco, Thierry, Cheynier, Véronique
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 January 2016 190:357-363
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 30 June 2012 732:91-99
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.