Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Cai, Huazhen"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 4, Pp 264-270 (2024)
The effect of multifrequency ultrasonic-assisted vacuum cooking on the muscle fiber structure and water-holding capacity of stewed marinated beef was studied. Changes in the muscle fiber structure, texture properties and moisture content of stewed ma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95adfcc0368c4c6b8d13906724fe6cf8
Autor:
Long, Men, Wei, Yanling, Tao, Shoukui, Wu, Yejing, Wang, JingYi, Zhou, Di, Cai, Huazhen, Zhan, Ge
Publikováno v:
Food Science & Technology International; Apr2024, Vol. 30 Issue 3, p273-281, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; Dec2022, Vol. 11 Issue 24, p4063, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sun, Xiao, You, Jinjie, Xu, Ligen, Zhou, Di, Cai, Huazhen, Maynard, Clay J., Caldas-Cueva, Juan P.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Feb2022, Vol. 59 Issue 2, p666-676, 11p