Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Cagnasso, Carolina E"'
Development and validation of a method for the determination of EDTA in non-alcoholic drinks by HPLC
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis 2007 20(3):248-251
Publikováno v:
Archivos Latinoamericanos de Nutrición, Volume: 62, Issue: 3, Pages: 290-294, Published: SEP 2012
EDTA is used as disodium salt or disodiumcalcium in foods, to prevent lipid oxidation or as color and flavor stabilizer. In some countries, FeNaEDTA is also used as a source of iron for fortification. However, EDTA has an Acceptable Daily Intake (ADI
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______621::0e674ead037dfcad0990bd84e366ca6d
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-06222012000300012&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-06222012000300012&lng=en&tlng=en
Autor:
Binaghi, María J, Cagnasso, Carolina E, Pellegrino, Nestor R, Drago, Silvina R, González, Rolando, Ronayne, Patricia A, Valencia, Mirta E
Publikováno v:
Archivos Latinoamericanos de Nutrición, Volume: 61, Issue: 3, Pages: 316-322, Published: SEP 2011
Los alimentos complementarios más utilizados son las dietas caseras. En el presente trabajo se evaluó la disponibilidad de hierro y zinc en una dieta infantil de consumo habitual conteniendo pan fortificado con diferentes fuentes de hierro: sulfato
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______621::1f059f1a054000b4102c3ae8ef897ea2
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-06222011000300012&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-06222011000300012&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Binaghi, María J., Cagnasso, Carolina E., Pellegrino, Nestor R., Drago, Silvina R., González, Rolando, Ronayne, Patricia A., Valencia, Mirta E.
Publikováno v:
Archivos Latinoamericanos de Nutrición; sep2011, Vol. 61 Issue 3, p316-322, 7p